FőoldalKonstruktőrA kedvező árú IoT prototípuskészítő készletek már elérhetők!
2019. június 28., péntek ::

A kedvező árú IoT prototípuskészítő készletek már elérhetők!

Az RS Components bejelentette a Cypress Semiconductor Corp. két új PSoC 6 prototípuskészítő készletének forgalmazását: az egyik Wi-Fi- és Bluetooth-alapú IoT-fejlesztéshez, a másik BLE-alapú (Bluetooth Low Energy) IoT-alkalmazásokhoz használható

A speciális csatlakoztathatóság mellett, a két készletben megtalálható egy alacsony költségű hardverfejlesztési platform az ultra alacsony energiafelhasználású, kétmagos Cypress PSoC 6 mikrovezérlő-architektúrán alapuló fejlesztésekhez. A PSoC 6 MCU beépített biztonságot, 2 MiB flash-memóriát és 1 MiB SRAM memóriát kínál, valamint egy ARM® Cortex® M4 mikrovezérlőt a nagy energiaigényű feladatokhoz és egy Cortex®-M0+ mikrovezérlőt a kis energiaigényű feladatokhoz – mindezt egyetlen chipen.

A PSoC 6 Wi-Fi-/BT prototípuskészítő készlet egyesíti magában a PSoC 6 MCU-t és az iparágban vezető 802.11b/g/n Wi-Fi- és kettős üzemmódú Bluetooth 4.1 csatlakoztathatóságot nyújtó Cypress CYW4343W kombinált chipkészletet tartalmazó beépített modult. A készlet lepattintható alakja miatt a fejlesztők rugalmasan használhatnak különböző perifériákat az IoT-alkalmazások fejlesztéséhez és a prototípuskészítéshez. A készlet tartalmazza továbbá a Cypress iparágban vezető CapSense® kapacitív érintőérzékelős technológiáját, valamint egy 512 MiB Quad-SPI NOR flash-eszközt, egy microSD-kártyamodult és egy Digilent Pmod™-interfészt.

Az ajánlat másik része a PSoC 6 BLE prototípuskészítő készlet, amely a CYBLE-416045-02 EZ-BLE™ Creator Module-t tartalmazza (a PSoC 63 MCU-n alapul). A modul teljes körű Bluetooth 5.0 tanúsítvánnyal rendelkezik, és egy programozható, felhasználásra kész megoldást tartalmaz fejlesztők számára, amellyel Bluetooth-csatlakoztathatóságot adhatnak hozzá az IoT-fejlesztéseikhez. A modulnak része egy jogdíjmentes BLE-köteg, 36 GPIO 14×18,5×2,00 mm-es méretben.

A készletet szintén lepattintható alaktényezővel tervezték, amellyel a felhasználók különválaszthatják a beépített programozót (KitProg2) és a célkártyát. A mikroBUS™ interfészcsatlakozó a MikroElektronika 500+ click board-ok használatával az MCU-k összekapcsolását biztosítja.

Mindkét készlet elérhető most az RS kínálatában az európai, közel-keleti és afrikai, valamint az ázsiai/csendes-óceáni térségben.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény