FőoldalKonstruktőrÚj, nagy áramerősségű Cree LED-ek
2018. szeptember 27., csütörtök ::

Új, nagy áramerősségű Cree LED-ek

Az RS Components az első, akinél kaphatók a Cree XLamp CMA nagy áramerősségű LED-ek, amelyek optikaiforrás-méretei és csomagméretei megegyeznek a hagyományos sűrűségű CXA2 sorozatéval. A CXA2 LED-ekhez hasonlóan a fejlesztők a meglévő világítástechnikai termékek nagyteljesítményű változatait hozhatják létre, hogy hatékonyan elégítsék ki az új piaci igényeket

A nagy áramerősség mellett kategóriája legjobb fényerejével és hatékonyságával rendelkező XLamp CMA sorozat továbbfejlesztett COB-kivitelű, amely kiváló hőkezelést és megbízhatóságot biztosít. Az eszközök 15 mm-es, 18 mm-es, 25 mm-es és 30 mm-es négyszögletes csomagméretekben érhetőek el jellemzően 9 mm-es, 12/14 mm-es, 19 mm-es és 23 mm-es fénykibocsátó felületekkel (LES). A 15 mm-es darabok képesek akár 1050 mA-es, a 30 mm-es darabok 3600 mA-es áramfelvételre, valamint 16 W és 82 W közötti sugárzott teljesítmény leadására.

Az XLamp CMA sorozatú LED-ek 6500 K – 2700 K közötti színhőmérsékletekben érhetőek el és az optimális színkonzisztenciát a Cree-féle EasyWhite® technológia biztosítja. Az RS készletében 2 és 3 lépéses EasyWhite osztályzatú, a névleges értéken belül két vagy három MacAdam ellipszissel korrelált színkonzisztenciát biztosító termékek találhatók, amelyek 70-es, 80-as, 90-es és 95-ös minimális színvisszaadási index (CRI) rendelkeznek. A termékcsalád számos tagot számlál a 36 V-os CMA1516-tól, a CMA1825, CMA1840 és CMA2550-n át a 48 V vagy 72 V-os CMA3090-ig.

Az akár 163 lm/W hatékonyságú (4000 K-es, 70 CRI-s CMA3090), számos méretben és színhőmérsékletben elérhető CMA sorozat ideális választás irányítatlan világítási alkalmazásokhoz, például lakóépületekben használt lámpákhoz, csillárokhoz, padlóvilágításokhoz, falikaros lámpákhoz és asztali lámpákhoz vagy irányított világítási alkalmazásokhoz, beleértve az MR és PAR cserélhető égőket, kiemelő világításokat, fénysávokat és spotlámpákat. Emellett ideálisak lefelé világító termékekhez, például süllyesztett-, foglalatos-, függő- és felületszerelt lámpákhoz.

A Cree-féle nagy áramerősségű XLamp CM LED-eket az RS az EMEA-országok és az ázsiai csendes-óceáni térség országai számára kínálja.

Az RS Components kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény