FőoldalKonstruktőrÚj, nagyobb teljesítményű Luxeon Gen-4 COB LED-ek
2018. augusztus 09., csütörtök ::

Új, nagyobb teljesítményű Luxeon Gen-4 COB LED-ek

Az RS Components raktárába megérkeztek az újonnan bevezetett Lumileds Gen-4 Luxeon COB LED-ek, amelyek kisebb, egyszerűbb fényforrásokat biztosítanak a fényes és ragyogó megvilágítás eléréséhez

Az iparág legkisebb LES fényforrása a 170 lm/W-ig terjedő hatékonyságával diktálja a tempót, a csomag hőellenállása pedig akár négyszer kisebb, mint a többi COB LED-é, így a Luxeon Gen-4 LED-eket használó világítástervezők új stílusokat teremthetnek, amelyek sűrűbb tömböket, kisebb optikákat és egyszerűsített kivitelezést eredményezhetnek. Ezenkívül a 3 lépéses MacAdam ellipszis színkonzisztenciája szükségtelenné teszi az osztályba sorolást, ezzel egyszerűsítve az alkatrészvásárlást és a fényforrások gyártását, miközben darabról darabra egységes megjelenést biztosít.

A magas színhűség a legújabb Gen-4 Luxeon COB LED-ek egyik erőssége, amely akár 90-es CRI-t is elérhet. Az összes hullámhossz következetes megjelenítésének köszönhetően ideális a színhűséget igénylő megvilágításokhoz olyan területeken, mint például a kiskereskedelmi kirakatok, bemutatótermek, egészségügyi központok, laboratóriumok és ipari ellenőrző területek. A Luxeon Gen-4 LED-ek kiemelkedő fényessége, tisztasága és hatékonysága az olyan alkalmazások számára is előnyös lehet, mint az alacsony és magas csarnokvilágítás, lefelé irányított lámpák, spotlámpák és az építészeti vagy általános kültéri világítás.

Tesztek igazolják, hogy minden egység ellenáll a 85 °C-os hőmérsékletnek, ami megfelelően jelzi a valóságos üzemi körülmények között elérhető pontos teljesítményt és megbízhatóságot, és leveszi a világítástechnikai gyártók válláról a további tesztelés terheit.

A Lumileds Gen-4 Luxeon COB LED-eket az RS az EMEA-országok és az ázsiai csendes-óceáni térség országai számára kínálja.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény