FőoldalKonstruktőrEgyszer használható folyadékáramlás-mérő szenzor
2018. január 17., szerda ::

Egyszer használható folyadékáramlás-mérő szenzor

Az új, LD20-2600B típusnevű folyadékáramlás-mérő szenzor technológiai alapját a Sensirion kipróbált CMOSens szolgáltatja, és a megoldást egy költség- és dizájnoptimalizált csomagban tálalja, megtartva a folyadékáramlás-mérési, elektromos és mechanikai jellemzőket is. A folyadékáramba rögzítést a kampós fittingek teszik lehetővé, az egyenes és akadálymentes kialakítású áramlási csatorna mozgó alkatrészeket nem tartalmaz

Az orvosi minőségű felhasznált anyagok kimagasló vegyi ellenállást és közegkompatibilitást biztosítanak. Amellett, hogy a szenzorok egy számjegyű ml/h egységtől akár 1000 ml/h-ig képesek kétirányú áramlásmérésre, példátlan sebességgel és érzékenységgel alkalmasak az általános hibatípusok detektálására is, úgymint eltömődés, bezáródott légbuborék vagy idegen anyag beszivárgása.

Az LD20-családban a közeljövőben kisebb méretű változatok is megtalálhatók lesznek (például az LD20-0600x típusnevű variáns), amelyek még kisebb áramlási sebesség mérésére is alkalmasak, egészen akár néhány száz µl/h értékig. A jövőbeni bemutatkozás előtt azonban mintapéldányok már ma is elérhetőek.

A Sensirion folyadékáramlás-mérő szenzorai már ma is számos alkalmazásban helytállnak, legyen szó akár diagnosztikai műszerekről, folyamatvezérlési vagy félvezetőipari felhasználásról. A Sensirion orvosi szakterületen szerzett tapasztalatait kamatoztató, egyszer használatos LD20 sorozatú szenzorok tökéletes biztonságot, teljesítményt és megbízhatóságot nyújtanak a teljes működési idő alatt.

A Sensirion honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény