FőoldalKonstruktőrTestreszabott megoldások a teljes elektronikai fejlesztési folyamatra
2016. december 15., csütörtök ::

Testreszabott megoldások a teljes elektronikai fejlesztési folyamatra

PADS – Product Creation Platform – A Mentor Graphics a közelmúltban jelentette meg az új PADS Product Creation Platform elektronikai fejlesztői környezetet az élvonalhoz tartozó hardvermérnökök számára. A jelentős fejlesztések főleg az analóg és kevert-jelek tervezésének, a nagy sebességnek vagy a DDR memória alkalmazásának, valamint az elektronikai szabályok ellenőrzésének és megfeleltetésének területeit érintik. A kiegészítések nagymértékben építenek a HyperLynx® széleskörűen elismert szimulációs eszközeire

Analóg és kevertjelű áramkörök

Modellezi és szimulálja az analóg és kevertjelű áramköröket vagy ezek kombinációit.

A PADS AMS tervezőcsomag segítségével a mérnökök a kapcsolásirajz szerkesztése alatt tervezhetik meg és szimulálhatnak analóg, kevertjelű és digitális rendszereket is. Az elterjedt alap AMS (Analog/Mixed Signal) szimuláción kívül a megoldás bővített elemzési funkciókat is tartalmaz. Szimulációs képességei VHDL-AMS és SPICE alapokra épülnek, ezek egy szimuláción belül, együttműködve is használhatók, kiegészítve az elektromechanikus elemek modellezésének lehetőségével.

PADS AMS

DDR memóriák szimulációja

Időtízes és jelminőség kérdések kezelése DDR 1/2/3 memóriák esetén.

A DDR interfészek sikeres tervezése, részletes jelintegritási vizsgálata és az időzítési határok pontos jellemzése. A PADS HyperLynx DDR kiegészítő csomagban egy könnyen kezelhető „varázsló” segít a jelintegritás és időzítési szimulációkhoz szükséges paraméterek beállítását elvégezni, biztosítva a tervezés sikerességét.

Tápfeszültség esés

Magas áramsűrűség és nagyfokú feszültségesés beazonosítása.

A mai nagy teljesítményű elektronikai áramkörök fejlesztése estén kritikus fontosságú a tápelosztás és a stabilitás. A váratlan és kiszámíthatatlan áramköri viselkedések elkerülhetőek a fejlesztés korai szakaszában alkalmazható tápelosztás vizsgálatokkal.

Elektronikai szabályok, validáció és megfeleltetés

Azonosítja az összetett elektromos szabályok megsértését, melyek érintik a terv integritását és minőségét.

Biztosítja, hogy a termék mentes lesz a jelintegritás és az EMI/EMC problémáktól. A PADS HyperLynx DRC olyan problémákat is azonosít, melyeket a megközelítésen alapuló szimuláció nem, ilyenek például a keresztező huzalok. Az integrált technológiával a mérnökök már a gyártáshoz történő leadás előtt biztosak lehetnek abban, hogy NyÁK terveik elektronikai szempontból helyesek lesznek.

Elektronikák termikus szimulációja

Termikus elvárások teljesítése.

A nem megfelelő hűtésből adódó problémák kezelése időveszteséget okoz, csökkenti a megbízhatóságot és növeli a költségeket. Különösen igaz ez azon modern áramkörök esetén, amelyeknél nagy az alkatrész-sűrűség és szűkös a hely a termékházban. Garantált megfelelőség a PADS FloTHERM XT segítségével.

PADS FloTHERM XT

Az új PADS Product Creation Platform integrált tervezői és analízis eszközkészletével a hardvermérnökök saját, jól megszokott fejlesztői környezetükön keresztül érhetik el a jel-, és tápintegritás, az analóg vagy akár a termikus szimulációs funkciókat. A megoldással csökken az újra-tervezési fázisok száma, magasabb minőségű késztermék jön létre, miközben a fejlesztésekre fordított idő lerövidül, és a csökkennek a költségek.

Az EDMD Solutions Kft. a Mentor Graphics eszközeire építve testreszabott megoldásokat kínál elektronikai rendszerek fejlesztéséhez, egészen az ötlettől kezdve a megvalósításon át a gyártásig. A cég küldetése az elektronikai ipar magas szintű kiszolgálása a Mentor Graphics termékportfoliójával, valamint a célcsoport hatékonyságának növelése az ECAD/MCAD megoldásokkal, egyedülálló módon megteremtve az elektronikai mérnökök és a terméktervezők közötti kétirányú kommunikációt.

EDMD Solutions Kft.

1087 Budapest
Könyves Kálmán krt. 76.
Tel.: +36 1 461 9000
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.edmd.hu

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény