FőoldalKonstruktőrNyerje meg a Microchip 2D/3D érintés- és gesztusvezérelt alkalmazásfejlesztő készletét!
2016. október 13., csütörtök ::

Nyerje meg a Microchip 2D/3D érintés- és gesztusvezérelt alkalmazásfejlesztő készletét!

A Microchip és az ELEKTRONET közös játéka jóvoltából most lehetősége van nyerni egy 2D/3D érintés- és gesztusvezérelt alkalmazásfejlesztő kitet. A Microchip 2D/3D Touch and Gesture Development Kit (Microchip hivatalos cikkszám: DV102014) piaci értéke 249 USD, és az első olyan megoldás az elektronikai iparban, amelyet integrált, kétdimenziós, kapacitív érintés(PCAP-) és háromdimenziós gesztusfelismerési alkalmazásfejlesztéshez alkottak meg

A fejlesztőkészlet használatával egyszerű és közvetlen hozzáférési lehetőség nyílik a Microchip szabadalmaztatott 2D és 3D GestIC® szenzortechnológiájához, kiváló támogatást nyújtva az alkalmazások kijelzőinél az integrált, kétdimenziós, többérintéses érzékelés és háromdimenziós gesztusfelismerés implementációjához. Az elektromos erőtér tulajdonságait hasznosító technológia lehetővé teszi az ujjak és kezek nyomon követését a képernyő síkjában és akár 20 centiméter távolságból is, ráadásul a fejlesztőkit olyan szinten biztosít lehetőséget az azonnali használatbavételre, hogy programkódírásra adott esetben egyáltalán nincs szükség, hiszen a paraméterezés, diagnosztika és opcionális konfigurációs beállítások az ingyenesen letölthető Aurea 2.0 grafikus felhasználói interfészen keresztül mind elérhetőek.
A 2D/3D Touch and Gesture Development Kit a Microchip legfrissebb PCAP vezérlőjét, az MTCH6303 típusnevű megoldást és az MGC3130 3D-s gesztusvezérlőt tartalmazza. A fejlesztőkészlet tartalmaz egy 8 hüvelykes, átlátszó érintésérzékelő szenzort, amely a közkeletűen használt kijelzőkhöz gyors prototípus-fejlesztési támogatást kínál. Az MTCH6303 ötujjas, 100 Hz frekvenciájú letapogatás mellett többérintéses koordináta-leképezést biztosít, az integrált, többujjas felületi gesztusfelismerés-támogató csomag pedig az operációs rendszert futtató és anélküli, beágyazott rendszerekhez is optimális illesztéstámogatást nyújt.

Az MGC3130 a Microchip többszörös díjnyertes GestIC-technológiájára épül, amely a villamos erőtér fizikai jellemzőinek kihasználásával biztosít térbeli gesztusfelismerési támogatást – mindezt alacsony energiafogyasztás, kiváló pontosság és nagy sebességű, 200 Hz frekvenciájú kézmozgás-lekövetés mellett. A GestIC-technológia továbbfejlesztett, rejtett Markov-modell alkalmazásával biztosít 95% feletti felismerési arányt a háromdimenziós gesztuskövetésnél. A térbeli kézgesztusok univerzális, higiénikus és könnyen elsajátítható vezérlési lehetőségeket nyújtanak minden, kijelzőalapú alkalmazásnál.

Ha szeretné megnyerni a Microchip 2D/3D Touch and Gesture Development Kit fejlesztőplatformot, látogasson el a www.microchip-comps.com/enet-oct16 weboldalra, és töltse ki adataival az ott található részvételi űrlapot!

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény