FőoldalKonstruktőrSugárzásálló adóvevő
2016. január 19., kedd ::

Sugárzásálló adóvevő

Az Intersil bemutatta az iparág első, sugárzásálló, 3,3 V-os CAN-es adóvevőjét, amely teljesíti a QML-V és az ISO11898-2 szabványt is. A három új ISL7202xSEH CAN adóvevő megbízható soros adatátvitelt tesz lehetővé a CAN-vezérlő és CAN-busz között, akár 1 Mibit/s sebességgel

Akár 120 db adóvevő is csatlakoztatható egy buszra, hogy ezzel is csökkentsük a kábelezés mennyiségét, súlyát és teljesítményfelvételét. Ez a súly- és térfogatcsökkenés akár 18%-os is lehet, így a mérnökök további funkciókat tudnak adni a műholdaknak, megszűnik az extra kábelezés és a kompromisszumok a pont-pont interfész megoldásokban.

A három új adóvevő ultranagy teljesítményt kínál a legnehezebb körülmények között is, kihasználva az Intersil saját fejlesztésű szilíciumszigetelő eljárását. Az adóvevők akár 75 krad-os sugárdózist is képesek elviselni, az egyszeri tranzienscsökkentési technikák alkalmazásával csökken a rendszerszintű bithibaarány, kiszámíthatóvá válik a teljesítmény. „Hideg tartalék”-ként is használható, ez a küldetéskritikus képesség maximalizálja a rendszer élettartamát. Az ISL72027SEH osztott referenciakimenetet kínál a Vref lábán Vcc/2 feszültséggel. Ezzel javítja a hálózatok elektromágneses összeférhetőségét, és stabilizálja a busz feszültségét. Az ISL72028SEH tartalmaz egy kis áramfelvételű módot, amely kikapcsolja a vezérlőt és a vevőt, így a fogyasztás csak 50 µA.

Az Intersil honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény