FőoldalKonstruktőr50%-kal nagyobb fénykibocsátású LED-ek
2015. szeptember 01., kedd ::

50%-kal nagyobb fénykibocsátású LED-ek

A Cree bemutatta a korábbi generációkhoz képest 50%-kal nagyobb fénykibocsátású, egychipes XLamp XHP35 LED-jeit, amelyek új mércét állítanak a 3,5 mm-es méretben. Az SC5 technológiára épített LED-ek fénykibocsátása akár az 1833 lument is elérheti a többmagos LED-ekre jellemző optikai hatékonyságcsorbulás nélkül, így a cég állítása szerint kisebb méretű és költségű rendszerek fejleszthetők ki használatával

Más nagyteljesítményű LED-ektől eltérően az új Cree LED-ek 12 V-os monolit magra épülnek, amelyek a nagyteljesítményű működést ≤1 A áramnál érik el. Ez lényegesen kiterjeszti a szóba jöhető alkalmazások körét. A nagy sűrűségű és intenzitású verziókat a kompakt XP méretben elérhető, lehető legjobb jellemzők tekintetében optimalizálták, így kültéri-, stadion-, fáklyavagy pályavilágításra is kiválóan alkalmasak.

Az XLamp XHP35 és XHP35 nagyintenzitású LED-ekből mintákat már szállít a Cree. Az újdonságok elérhetők 70, 80 és 90 CRI-s, 2700 ... 8300 K színhőmérsékletű, két- és háromlépcsős EasyWhite opciókkal is.

A Cree honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény