FőoldalKonstruktőrÉlvezze a napot napelemekkel!
2013. augusztus 13., kedd ::

Élvezze a napot napelemekkel!

Az új közepes teljesítményű ipari fotovoltaikus panelek elegendő energiát biztosítanak a készülékek táplálásához

A kis (néhány W-os) és nagy (80-100 W-os) napelemek mellett mostantól a 10-30 W-osak is megtalálhatók a SOS electronic áruházában. Ezek ideálisak a különböző önállóan (hálózati tápellátástól függetlenül) működő készülékekhez. A néhányszor 10 W teljesítmény a legtöbb esetben már elegendő a mérő készülékek, információs és figyelmeztető táblák és a hasonlók tápellátására.

Az ET-M53610, ET-M53620 ED és ET-M53630 típusok minőségi monokristályos panelek, 25 éves teljesítmény garanciával. A maximális hatásfok érdekében nagy átlátszóságú, alacsony vastartalmú edzett üveg került felhasználásra. Az alumínium szerkezet eloxált, a hosszú élettartam érdekében. A kb. 18 V-os kimeneti feszültség megfelelő a legtöbb szolár-vezérlőhöz.

Szokásos kínálatukat kiegészítették a CM04-2.1, CML05 és a Solsum 8.8F vezérlőkkel. Mindhárom típust nagyon egyszerű a napelemhez és az akkumulátorhoz csatlakoztatni és természetesen biztosítják az intelligens töltést és a rendszer állapotának kijelzését.

Részletes információ az egyes típusok adatlapján található. Megrendelésre sok más, különböző teljesítményű napelemet is be tudnak szerezni.

Érdeklődésével keresse az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címet.

Előnyök/Jellemzők:

  1. ipari napelemek 10-30 W teljesítménnyel
  2. kb. 18 V kimeneti feszültség (maximális teljesítménynél)
  3. monokristályos cellák a gyengébb fény mellett is nagyobb hatásfokért
  4. minőségi alumínium szerkezet
  5. edzett, nagy átlátszóságú üveg

A SOS electronic kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény