FőoldalKonstruktőrA Murata bejelentette a világ legkisebb, UWB-kompatibilis RF-csatlakozóját
2009. szeptember 17., csütörtök ::

A Murata bejelentette a világ legkisebb, UWB-kompatibilis RF-csatlakozóját

UWB-kompatibilis RF csatlakozó a Murata-tól A Murata bemutatta SWG-sorozatú, kibővített frekvenciatartományú és csökkentett méretű RF-csatlakozóit, amelyek immár UWB-alkalmazásokkal is kompatibilisek. A mindössze 2,0x2,0x0,9 mm méretű csatlakozókat kimerítően tesztelték a rádiófrekvenciás követelmények és a hordozható szórakoztatóelektronikai alkalmazások igényei szerint

Ennek következtében egy WiFi, WiMAX, 4G, Bluetooth, ZigBee és UWB szabványú alkalmazások számára ideális megoldás született.
A csatlakozók 11 GHz frekvenciáig alkalmasak a használatra. Nagyfrekvenciás jellemzőik kiválóak, beiktatási csillapításuk 0,1 dB a DC ... 3 GHz, 0,2 dB a 3 GHz ... 6 GHz, valamint 0,5 dB a 6 ... 11 GHz frekvenciatartományokban. A feszültség-állóhullám arány (VSWR) értéke legfeljebb 1,5. A Murata szabadalmaztatott rugós és dupla csatlakozós mechanizmusa kimagasló megbízhatóságú csatlakoztatást és tartósságot biztosít, amely a 100 párosítási ciklust is meghaladja. A fejlesztők támogatására a Murata tesztszondákat és egyéb fejlesztőeszközöket is biztosít.

A Murata honlapja

Lambert Miklós

ELEKTRONET szerkesztőbizottság elnöke

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény