FőoldalKonstruktőrElindult az Embedded Code Source-oldal ingyenes PIC forráskódokkal
2011. december 15., csütörtök ::

Elindult az Embedded Code Source-oldal ingyenes PIC forráskódokkal

A Microchip elindította Embedded Code Source-oldalát, ami a beágyazottvezérlésekkel dolgozó közösség számára alkalmazásokat gyűjt, ingyenes szoftvereket és működtetőprogramokat kínál, amelyek mindegyike értékelhető és véleményezhető. Az interaktív oldal ingyenes kódokat tartalmaz magától a Microchiptől, ill. külső fejlesztők kiterjedt hálózatától, akik szakmai tanácsadásban, vagy szerződéses programozásban is az ügyfelek rendelkezésére állnak

Friss felmérések bizonyítják, hogy a beágyazott-területen dolgozó mérnökök a szoftvereszközöket kritikus pontként kezelik a processzor kiválasztásakor, és a fejlesztőcsapatok legnagyobb része szoftvermérnökökből áll. Ezek a trendek és a nyílt, valamint ingyenes forráskód egyre nagyobb népszerűsége rámutat, hogy még több beágyazott szoftvererőforrásra van szükség. Az Embedded Code Source-oldal könnyen kereshető formában párosítja a Microchip kiterjedt kódgyűjteményét és a világméretű partneri hálózat ingyenes forrásait a mérnöki közösség számára.
"A Microchip folyamatosan keresi az utakat, hogyan segíthetne a felhasználóknak a gyorsabb piacra kerülésben - mondta Ken Pye, az alkalmazásokért felelős nemzetközi alelnök. - A mérnöki költségvetés és határidők folyamatos nyomást jelentenek, a szoftvermérnököknek szükségük van általuk használható kódok gyors elérésére, új ötletekre és visszajelzésekre arról, mások mit találnak előnyösnek. A népszerű mobil alkalmazásboltok mintájára az új Embedded Code Solutions kielégíti eme igényeket."
A tervezők a beszédes elnevezésű kategóriák között böngészve, vagy konkrét kulcsszóra keresve már ma letölthetik a szükséges forrásokat az Embedded Code Source-oldalról.

A ChipCAD Kft. honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény