FőoldalKonstruktőrA Farnell bemutatja a TT electronics két jóminőségű, új termékcsaládját
2011. július 25., hétfő ::

A Farnell bemutatja a TT electronics két jóminőségű, új termékcsaládját

A Farnell bejelentette, hogy készletébe veszi a TT electronics két új, különleges minőségű alkatrészcsaládját. Az első a Semelab ALFET-családja, amelynek elsődleges alkalmazása a hangtechnika, és a jövőben a Farnell lesz a kizárólagos disztribútora. A második a Semelab SML-családja, amely hat nagy megbízhatóságú, szilíciumkarbid (SiC) diódából áll

Az ALFET audiotranzisztorok magas minőségi színvonalukkal, kis helyfoglalásukkal és kiemelkedő hangtechnikai minőségükkel jól megfelelnek a professzionális audio-teljesítményerősítők kimeneti fokozataiban való felhasználásra. A bipoláris tranzisztoroknál megbízhatóbb és robusztusabb jellemzőikkel ezek az eszközök szélesebb biztonságos működési tartománnyal (SOA - Safe Operatig Area) rendelkeznek, és egyszerűbb védelmet igényelnek. Ezzel költséget takarítanak meg, és egyszerűsítik a tervezést.
A Semelab SiC-diódái egyesítik magukban a SiC-alapanyag és a korszerű tokozás előnyeit, létrehozva ezzel egy csúcsminőségű és nagy megbízhatóságú terméket. Ezek különösen alkalmasak a magas hőmérsékleten való használatra, és alacsony nyitófeszültségükkel ideálisak a legigényesebb alkalmazásokban, amelyekben a nagy hatásfok és a magas kapcsolási frekvencia fontos követelmény.
"A Farnell termékportfóliójának kiegészítése a TT electronicsnek ezzel a két új termékével hozzájárul annak a választéknak a bővüléséhez, amelyet felhasználóinknak ajánlhatunk" - nyilatkozta Richard Curtin, a Farnell Europe termék- és beszállítómenedzsmentjének vezetője. - "Az ezekhez hasonló specializált, megfelelő alkalmazástechnikai támogatással rendelkező alkatrészek ajánlásával Farnell és az element14 online közösség "egyablakos" szolgáltatást kínál a tervezőmérnököknek új fejlesztéseikhez."

A Farnell honlapja
Az element14 online közösség honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény