FőoldalGyártósorÚj ragasztó kijelzőkhöz
2018. november 06., kedd ::

Új ragasztó kijelzőkhöz

A Panacol új fejlesztésű akrilátragasztókat mutatott be kijelzők ragasztásához. A Vitralit® UD 8540 típusnevű újdonság megszilárdulást követően igen lágy, a különböző hordozók közötti termikus feszültség hatékony semlegesítésére alkalmas

A Vitralit® UD 8540 egy egykomponensű, UV-re megkötő akrilát ragasztó. A ragasztó tartalmaz az atmoszférikus nyomásra reagáló komponenst is, ezáltal a kijelzőkeret árnyékzónáinál is megbízható kikeményedés érhető el.

A Vitralit® UD 8540 üvegre és polimetil-metakrilátra (PMMA) is kiváló tapadást biztosít, optimális megoldást szolgáltatva üveg/üveg vagy üveg/PMMA szubsztrátösszetételű kijelzők bondolására. Az üveg/polikarbonát összetétel bondolásához az új ragasztó speciális változatát ajánlja a Panacol, viszont mindkét típus oldószerektől és szilikonoktól mentes.

A kijelzők nagyfelületű bondolása vagy laminálása a Hoenle nagyteljesítményű és energiahatékony LED Spot 100 ragasztókeményítő rendszerével optimálisan kivitelezhető. A LED Spot 100 műszaki paraméterei tökéletesen illeszkednek a Vitralit® UD 8540-ben lévő fényérzékeny iniciátorokhoz. A LED Spot 100-ban lévő LED-ek elrendezése nagy intenzitású és homogén fényeloszlást biztosít, amely talán a legfontosabb alapfeltétele a minőségi kijelzőbondolásnak. A LED Spot 100 fejek egymáshoz is illeszthetők hézagok nélkül, így könnyen skálázható a szükség kijelzőmérethez.

A Vitralit® UD 8540 megkeményedése után is lágy marad, keménysége alapján a Shore 00 tartományba sorolható, ezáltal az egymástól különböző szubsztrátok közötti, rétegeltolódást okozó termikus feszültség hatása semlegesíthető. A megkeményedett ragasztó átlátszó és nincs sárgásító hatása.

A Panacol honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény