FőoldalGyártósorA csúcstechnológia bemutatkozása működés közben
2018. szeptember 13., csütörtök ::

A csúcstechnológia bemutatkozása működés közben

Kivételes eseményre szeretnénk meghívni Önt és/vagy munkatársait: az Ersa és a Viscom, az elektronikai technológia két meghatározó piacvezetője, legújabb fejlesztési eredményeinek bemutatására. Egy eseményre, ahol az előadások mellett működés közben ismerheti meg a legmodernebb szelektív forrasztó gépek, stencilnyomtatók és AOI berendezések 1-1 képviselőjét

Látható lesz:

  • Az Ersa Versaflow 4-55 F inline szelektív forrasztógép, benne a világújdonság Versaflex forrasztó modullal, amelyben a két forrasztótégely egymástól függetlenül mozoghat x-y-z irányba, biztosítva a lehető legnagyobb rugalmasságot és forrasztási minőséget.
  • Az Ersa Versprint 2 Ultra3 automatikus stencilnyomtató beépített (egy alapterületen elhelyezett) 3D pasztalenyomat ellenőrzéssel.
  • A Viscom S3088 Ultra Gold nagy sebességű 3D AOI berendezés vVison programozással és számos más technikai újdonsággal

Találkozhat az Ersa és a Viscom vezető szakembereivel, akiktől első kézből kaphat információkat, válaszokat kérdéseire. Ne hagyja ki ezt a rendkívüli lehetőséget!

Program:
08.30-09.00 Regisztráció
09.00-09.15 Megnyitó Regős Péter, Microsolder
09.15-10.15 Ultimate Flexibility in Selective Soldering – Tom Berx, Ersa
10.15-10.45 Kávészünet
10.45-11.45 Zero Defect challenge – Versaprint 2 the next generation of stencil printers – Wolfram Hübsch, Ersa
11.45-12.45 Viscom – the technology leader in an overview - 3D AOI and 3D X-ray – Grischa Wasmus, Viscom
12.45-13.45 Ebédszünet
13.45-17.00 Gyakorlati bemutató működő gépeken, kis csoportokban, érdeklődés szerint, egyedi problémák megbeszélése – Lothar Rodemers, Ersa, Wolfram Hübsch, Ersa, Tayef Alnasary, Viscom

A találkozó időpontja: 2018. október 10. és 11. (a program egynapos, amelyet két egymást követő napon is megtartunk, hogy az érdeklődők megosztásával vendégeinknek könnyebb hozzáférést biztosítsunk a gépekhez és a szakemberekhez) – lehet választani!

Helyszín: a Heszó Kft. csarnoképülete, 1106 Budapest, Keresztúri út 198, amelyből erre az alkalomra bemutató- és előadótermet varázsolunk.

Várjuk mielőbbi jelentkezését az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre. Kérjük, jelölje meg, melyik napon szeretne jönni.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény