FőoldalGyártósorÚj, mikrofókuszos, valósidejű röntgensugaras vizsgálóberendezés
2018. március 14., szerda ::

Új, mikrofókuszos, valósidejű röntgensugaras vizsgálóberendezés

Az Etek által forgalmazott Y.Cougar mikrofókuszos röntgensugaras vizsgálórendszer elsősorban kompakt méreteivel emelkedik ki a mezőnyből, így a megszokottnál kisebb helyen is üzemeltethető. A géppel kisebb méretű, kb. 43×53 centiméteres objektumok vizsgálhatók optimális feltételek mellett. A világszerte telepített több mint 2500 FeinFocus vizsgálórendszer során szerzett tapasztalatok mind felhasználásra és beépítésre kerültek az új, kompakt, univerzális rendszerben

A Y.Cougar-t úgy alkották meg, hogy megfeleljen az elektronikai gyártó- és gépjárműipar minden vonatkozó vizsgálati követelményének a repülőgépgyártás, katonai projektek, távközlés és orvostechnika területein egyaránt. Napjainkban a Y.Cougar a leguniverzálisabb mikrofókuszos röntgensugaras vizsgálórendszer két- és háromdimenziós alkalmazásokhoz.

Az egyszerű kezelhetőséget olyan funkciók támogatják, mint az egy egérkattintással aktiválható Click & Center, Frame & Zoom, Click & Fly vagy Grid Inspection fantázianevű szolgáltatások, amelyekkel a Y.Cougar használata gyerekjáték. A gép üzemkész állapotának elérését követően az első röntgensugaras felvételek néhány másodpercen belül máris rendelkezésre állnak, és még a kisebb szaktudással vagy gépkezelési tapasztalattal rendelkező operátorok is pillanatok alatt optimális minőségű felvételek készítésére képesek.

Akár egyedi bevizsgálásról, akár tömeggyártási minőségellenőrzésről van szó, a Y.Cougar rendszerek ideális választást jelentenek mikrofókuszos, valósidejű röntgensugaras vizsgálatokhoz. A géphez bővítményként elérhető az ultragyors Y.QuickScan® nevű, komputertomográfiás kiegészítő is.

Az Etek honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény