FőoldalGyártósorÚj X-Y pozícionálási kiegészítők digitális kamerarendszerekhez
2017. november 13., hétfő ::

Új X-Y pozícionálási kiegészítők digitális kamerarendszerekhez

Az INSPECTIS AB két X-Y kiegészítőújdonságot jelentett be kategóriaelső videós vizsgálórendszeréhez, amelyek a HD-028 X-Y lebegőasztal és X-Y sín/árbocrendszer

Az Inspectis X-Y lebegőasztal sima laterális mozgást biztosít a vizsgálat alatt álló tárgyakhoz. Működési felületét súrlódásbiztos, minőségi, antisztatikus bevonatú szőnyeg fedi, amely jól helyben tartja a vizsgálat tárgyát. Egyedi, mágneses mérőbefogók és tartók integrálására négy foglalat áll rendelkezésre.

Az X-Y lebegőasztal lehetővé teszi a kamera széles látószöget biztosító helyben tartását, mialatt a vizsgálati tárgy simán, könnyedén és nagy pontossággal a kívánt pozícióba mozgatható. A korábbi generációkhoz képest az új lebegőasztal profilmagassága kisebb, méretei kompaktabbak, ezzel együtt is a gyakorlatban kiválóan használható munkaterületet, X és Y irányban is tág határok közötti mozgathatóságot biztosít.

Mindegyik kivitel sima futást biztosító, golyópályás megvezetővel kerül felszerelésre, így a pozícionálás valóban gyerekjáték és tökéletes simaságú. Minden Inspectis kamera rendelkezik a legfontosabb integrált vezérlőkkel, így akár a pozícionálás és zoomolás egy kézzel is kivitelezhető ebben az X-Y rendszerben.

Az INSPECTIS AB honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény