FőoldalGyártósorÚj forraszanyag-visszanyerő megoldás
2017. június 30., péntek ::

Új forraszanyag-visszanyerő megoldás

Az EVS International bemutatta EVS 500LF típusnevű forraszvisszanyerő megoldását. Az újdonságnál alkalmazott új koncepció nemcsak nagyobb teljesítménnyel, hanem alacsonyabb árral is kecsegtet, úgyhogy még a korábbinál is szélesebb réteg élvezheti az EVS forraszvisszanyerő megoldások előnyeit

Az EVS 500LF helyigénye akkora, mint egy nyomtatóé, és többféle célpiac igényeit igyekszik kiszolgálni. A megcélzott felhasználók között vannak ólmos és ólommentes hullámmal dolgozók, nitrogénfelhasználók vagy a nitrogénfelhasználást csökkenteni igyekvők, szelektív forrasztartályokkal és kis mennyiségű lerakódással dolgozók stb.

Az EVS folyamatosan fejlesztette a gyártmányai teljesítményét és szolgáltatásait, az új EVS 500LF sem jelent kivételt e tendencia eredményei alól. Az EVS 500LF-et a lehető legnagyobb forraszvisszanyerési hatékonyság jegyében tervezték, amelyet a hullámforrasztási rendszer teljes élettartama alatt biztosít. A felhasználók akár 80% tiszta forraszt is vissza tudnak nyerni a lerakódásokból, így az EVS 500LF-be befektetés valójában igen hamar megtérülhet.

Az EVS International honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény