FőoldalGyártósorUniverzális, nagy stabilitású és alacsony üregesedési hajlamú forraszpaszta
2017. május 17., szerda ::

Univerzális, nagy stabilitású és alacsony üregesedési hajlamú forraszpaszta

A mindig ügyfelei szolgálatára igyekvő Indium Corporation az Avoid the Void program keretében bemutatta Indium8.9HF típusnevű forraszpasztáját. Az Indium8.9HF egy no-clean tulajdonságú, halogénmentes forraszpaszta, amely a kiváló stabilitás mellett univerzális felhasználhatóságot nyújt a teljes forrasztási folyamat során

Optimális körülmények mellett az Indium8.9HF megfelelő hűtés esetén kimagaslóan egyenletes nyomtatási teljesítményt nyújt akár 12 hónapig. A forraszpaszta kiváló nyomtatási és újraömlesztéses forrasztási teljesítményt nyújt egy hónapnyi szobahőmérsékleten tárolás után, és akkor is biztosítja egyedülálló képességeit, ha akár 60 óráig a stencilen pihentetést követően kerül felhasználásra.

Az Indium Corporation az Indium8.9HF forraszpaszta megalkotásakor kiemelt szempontként kezelte az üregesedési hajlam minimalizálását, ennek eredményeképpen az ipari átlagot messze alulmúló üregesedést, és kimagasló forrasztási megbízhatóságot tesz lehetővé. Az Indium8.9HF újraömlesztéses forrasztási tulajdonságai igen robusztusak, támogatott kompatibilis munkaponti ablakuk széles, ezek által pedig igen sokféle kártyamérethez és követelményrendszerhez ideális választást jelent. Az Indium8.9HF egyedi oxidációgátlós kialakítása révén különösen alkalmas olyan érzékeny és igényes gyártástechnológiai alkalmazásokhoz, mint például a járműelektronikai gyártás.

Az Indium Corporation honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény