FőoldalGyártósorKategóriaelső tudású, kedvező árfekvésű inline szitanyomtató
2015. február 02., hétfő ::

Kategóriaelső tudású, kedvező árfekvésű inline szitanyomtató

A kétszer annyiba kerülő kategóriatársainak teljesítményét, funkcionalitását és minőségét idéző új Manncorp AP430 teljesen automata szitanyomtató berendezés a szélesebb tömegek számára is megfizethetővé teszi a csúcstechnológiás szitanyomtatási technológiákat. A 01005 méretkódú, µBGA tokozású és 12-miles ultrafinom raszterosztású alkatrészekkel is kompatibilis berendezés 60 ezer dollár körüli nyitóára már a legtöbb, felületszerelési technológiával foglalkozó elektronikai gyártó cég számára a megfizethető kategóriát jelenti

Az AP430 gép SMEMA-kompatibilis konvejora és paneltartója maximum 450×350 mm méretű hasznos területen teszi lehetővé a szitanyomtatást, a gyorscserére felkészített szitamaszk-leszorító és programozható stopper akár 737×737 mm méretű keretek fogadására is alkalmas. A nagy pontosságú, golyósorsós meghajtás a kamerával szinkronban dolgozik, és kiváló alapot ad az x-, y- és Ɵ-tengely mentén történő korrekciókra, így akár ±7,62 µm pontosságú lehet az áramköri hordozó és a szitamaszk egymáshoz igazítása. A z-tengely mentén a magasságot független golyósorsós vezérlés igazítja, amelyet a stencil négy sarkán szintén golyósorsós rendszer egészít ki, biztosítva a teljes felületi ráfekvést. Nyomtatást követően a négy golyósorsós meghajtó merőleges és egyenletes, programozott sebességű szeparációt végez a szitamaszkon, így hibátlan nyomtatási minőség érhető el. Az AP430 dupla nyomtatókésének sebessége és nyomása szintén teljesen programozható, mindezen jellemzők együttesen pedig egyedülálló, 25,4 µm nyomtatási pontosságot biztosítanak, amely több, mint elég a felületi szereléstechnológia legigényesebb alkalmazásai számára is.

A gyártási szakemberek jól tudják, hogy különösen finom stencilapertúráknál a teljes folyamaton átívelő minőség szempontjából mennyire fontos, hogy a stencilek tiszták legyenek. Az AP430 gépek mindegyikénél szériatartozék emiatt az automatikus stenciltörlő rendszer, amely működtethető száraz vagy nedvesített módban is, vákuummal vagy anélkül, és teljes egészében programozható folyamatváltozókkal (intervallumok, papíradagolás, oldószer-befecskendezés stb.).

A Manncorp honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény