FőoldalGyártósorTöbbcsatornás, univerzális forrasztóállomás
2015. január 06., kedd ::

Többcsatornás, univerzális forrasztóállomás

ErsaAz i-CON VARIO 2 forrasztóállomás kompatibilis az i-Tool AIR S (200 W) ergonomikus forrólevegős forrasztóval, a Chip Tool VARIO-val, a 150 W-os i-Tool-lal, az ultrakönnyű (30 grammos) univerzális forrasztóval, vagy a furatszerelésre alkalmas X-Tool kiforrasztóval is. Az összes eszköz tökéletes hőmérséklet-szabályozású, szupercsendes levegővel vagy vákuummal érkezik

A rendszerek védjegye a kiváló minőségű és megismételhetőségű forrasztás, valamint a forrasztók és kiforrasztók esetében is elérhető, széles forraszcsúcs- és fúvókaválaszték.

Az i-CON 1 és 2 ipari forrasztóállomásokhoz hasonlóan az i-CON VARIO 2 működtetése is megvilágított, szöveges kijelzőn és az i-Op vezérlőgombon keresztül történik. Minden fontos forrasztási paraméter és a biztonságot szolgáló jelszavas védelem is egyszerűen konfigurálható. Az i-CON VARIO 2 alaptartozékai az interfészek az infravörös előfűtő lemezhez és a forrasztás közben keletkező füst­elszívóhoz, valamint nem maradhatott le természetesen a PC-s illesztést segítő USB interfész sem.

Az ERSA honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény