FőoldalGyártósorÚj plazmakezelési megoldás flexibilis hordozókhoz
2014. október 18., szombat ::

Új plazmakezelési megoldás flexibilis hordozókhoz

A Nordson MARCH bemutatta új FlexVIA-Plus™ Plasma Treatment System nevű megoldását flexibilis elektronikai hordozókhoz. Az új rendszer különlegessége az egyfázisú plazmakezelés, amelynek a műveletvégzési sebessége elérheti a ciklusonként 30 panelt (500×813 mm méretnél), amely megfelel akár 200 egység/óra feldolgozási sebességnek

A FlexVIA-Plus továbbfejlesztett vízszintes elektródarendszerrel és integrált tartóval rendelkezik, amely optimális anyaglehelyezést és ezáltal kiváló egyenletességet biztosít. Az univerzális vízszintes tartók lehetővé teszik különböző méretű áramköri hordozók feldolgozását és az egyszerű betöltést. A jó hatékonyságú működés, alacsony gázfogyasztás és kis helyigény alacsony birtokbavételi költségekkel csábítja a felhasználókat.

A kifejezetten flexibilis hordozókra kitalált FlexVIA-Plus plazmakezelő rendszer szabadalmaztatott plazmatechnológiákra épül, amelyek együttesen ideális felületi aktiválást, marást és egyenletességet biztosítanak a flexibilis hordozók mindkét oldalán. Az alkalmazott technológiák hatékonyan távolítják el az epoxikat, poliimideket, egyéb anyagkeverékeket és gyantákat. A rétegeltávolító képességek a belső rétegekből a rezisztanyagokat, valamint a forraszmaszk-megfolyásokat kiváló hatékonysággal távolítják el, ezáltal remek mikrohuzal-kötési és forraszthatósági feltételeket teremtenek. A hőmérséklet-vezérlésű elektródák ideális konzisztenciát biztosítanak.

A Nordson MARCH honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény