FőoldalGyártósorMegrendelve délelőtt, kézbesítve délután
2013. november 08., péntek ::

Megrendelve délelőtt, kézbesítve délután

A MYDATA pasztasugaras nyomtatójával már nem álom csupán. Ma már lehetőség nyílik arra, hogy az új terméket nem napok, hanem percek alatt lehessen előkészíteni és a gyártást elkezdeni. Napi kettőnél több átállás és éves szinten 50 stencilhasználat esetén lehet könnyen megérteni az ebben az új technológiában rejlő lehetőségeket

A szoftvervezérelt automatikus pasztasugaras nyomtatóval könnyedén, nagy pontossággal és tökéletes eredménnyel vihető fel a forraszanyag a komplex és kihívásokkal teli panelekre, QFP, PiP, PoP és más alkalmazások esetében is, mint például a panelmélyedésekbe való pasztanyomtatás. Így nincsenek többé stencilkorlátozásokból vagy a nyomtatási minőségből fakadó kompromisszumok.


A svéd MYDATA cég MY500 típusú pasztasugaras nyomtatója egy, már világszerte bizonyított, úttörő innováció, mely a tintasugaras nyomtatókhoz hasonlóan a forrasztópasztát a másodperc töredéke alatt, „röptében" lövi ki a megfelelő pozícióba a panel feletti áthaladása közben.


Az előkészítés egy rugalmas szoftvermegoldással percek alatt megoldható, így forradalmasítva az SMT-gyártást. A következő munkát a gyártás megszakítása nélkül CADvagy Gerber-adatok segítségével előkészítjük, a program a hálózaton keresztül a nyomtatóra kerül, és máris elkezdődhet a pasztanyomtatás. Mivel a stencilekre nincs többé szükség, a pasztasugaras nyomtatás egy új generációs technológiát, valamint egy új üzleti megközelítést képvisel. Rengeteg tárolókapacitás, logisztika, nyilvántartási munka és tisztítóanyag takarítható meg. Az eszközberuházás megtérülése így gyors, hiszen a pasztasugaras nyomtató segítségével a késztermék még aznap kézbesítésre kerülhet. Legfontosabb előnyei:

  • 30000 cph-nak megfelelő pasztanyomtatási sebesség,
  • az új termék előkészítése mindössze néhány percet vesz igénybe,
  • a paszta mennyiségének, felületének és magasságának optimalizálása minden egyes forrasztási ponton lehetséges,
  • utólagos módosítási lehetőség,
  • nincs szükség tisztításra vagy manuális beállításra,
  • PO- és 3D-képesség.

A MYDATA magyarországi forgalmazója a Danutek Kft.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény