FőoldalGyártósorDarabológép nagyméretű panelekhez
2013. október 16., szerda ::

Darabológép nagyméretű panelekhez

Az A-Tek Systems Group bemutatta a Getech GSR1290 típusnevű standalone darabológépét. A GSR1290 büszkélkedhet jelenleg a piac legnagyobb kártyakompatibilitási méreteivel, így akár 910×610 mm méretű szerelvényekkel is elboldogul

Az egyasztalos konfigurációjú GSR1290 többféle szerelvénytípussal is kompatibilis azáltal, hogy a z-tengely vágási iránya manuálisan átállítható. Ez az opció lehetővé teszi, hogy a vágómechanizmust fúróorsósról fűrészesre állítsuk át, igazodva az éppen aktuális követelményekhez.

A gép pontossága a minden tengelyen elérhető, precíziós manipulátorok jóvoltából elsőrangú. A GSR1290 mindhárom lineáris tengelyére a robusztusság és kompaktság jellemző, amelyek meghajtásáról karbantartásmentes, váltakozóáramú szervomotor gondoskodik. A nagy állóképességű, előszerelt lineáris igazítók mechanikai megismételhetősége ±0,01 mm, amely kiváló megbízhatóságot és pontosságot jelent a felhasználó számára. A GSR1290-hez többféle szerszám is elérhető, így minden felhasználó megtalálja a számára tudás- és költségszempontból is legideálisabb eszközt. Az akár 100 mm/s vágási sebességű és akár 1000 mm/s pozicionálási sebességű GSR1290 a legnagyobb, leggyorsabb és legpontosabb paneldaraboló gép, amely ma a piacon elérhető.

Az A-Tek Systems Group honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény