FőoldalGyártósorUltra High Speed Chip Mounter a Hitachi-tól
2013. április 23., kedd ::

Ultra High Speed Chip Mounter a Hitachi-tól

A Hitachi bejelentette a piac leggyorsabb felületszerelési technológiás beültetőgépét, a Sigma F8 Ultra High Speed Chip Mounter nevű megoldás személyében. A saját kategóriájában a világ leggyorsabbjának számító Sigma F8 a Hitachi prémiumkategóriás, moduláris gyártósori beültető Sigma G5 mellett mutatkozott be

A Sigma F8 a négyfejes, ún. QUATTRO Head struktúrával érkezik, a nagy sebességű, darabonkénti felvételű és beültetésű működést a cég saját fejlesztésű, közvetlen meghajtású beültetőfejének alkalmazásával éri el. A berendezés a 0402 méretkódtól felfelé támogatja az alkatrészeket, beültetési pontossága 3σ: ±36 μm, a beültetést pedig menet közbeni alkatrész-felismerés is támogatja — többek között.

A területegységre jutó termelékenység a piacon lévő megoldások közül az 1280×2240×1450 mm méretű Hitachi F8 sorozatnál a legnagyobb, a Sigma G5 gépekkel összemérhető. A Sigma F8 szoftvermegoldás tekintetében a Hitachi LISA gyártósori szerverszoftvert használja, amely lehetőséget biztosít a teljes folyamat és alkatrész-beültetési adatok kezelésére, ill. elérésére, az információk megosztására, valamint a nyomtatott áramköri hordozó adatainak és alkatrészek nyomon követésére.

A Hitachi honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény