FőoldalGyártósorGazdaságos, szelektív forrasztóberendezés
2012. november 23., péntek ::

Gazdaságos, szelektív forrasztóberendezés

Az Ersa-tól e hasábokon is számos innovatív forrasztóállomás-megoldást láthattunk. Valódi áttörést jelentett a Versaflow 3 elemekből felépített, szelektív forrasztóberendezés

Kétpályás konveyorrendszer
A rendszer moduljai:
• folyasztószer-felvivő egység,
• ponthullámú forrasztóegység,
• sokhullámú forrasztóegység,
• ponthullámú forrasztóegység felső előfűtéssel,
• alsó előfűtő egység,
• alsó-felső előfűtő egység.

Kéthullámú (dual) forrasztó-szerelvény
Az egységek a gyártási követelményeknek megfelelően számos kombinációs lehetőség szerint sorba kapcsolhatók. A modularitás mellett a tervezés két fő szempontja a kivételesen jó energiahatékonyság és a pontosság volt. Minden dinamikus folyamat paraméter-megszakítás nélkül monitorozható és dokumentálható (pl. forraszanyag-szint, forraszhullám-magasság, forraszhőmérséklet). Az informatikai rendszer jól kapcsolható a gyártósorszintű irányításhoz (MES-rendszer) és azon keresztül a vállalati termelésirányításhoz (ERP-rendszer).

Rosszul és jól szabályozott forrasztóbélyeg-eltávolítás következménye
A forrasztóbélyegek eltávolodása a művelet végén jól szabályozott, az alkatrészek kivezetésein minimális a forraszanyag-felkúszás jelensége. A középvállalatok érdeklődésére is számot tarthat az Ecoselect 1 és az Ecoselect 2 összeállítás. Az l-es verzió beruházáskímélő, off-line működésre szolgál, míg 2-es in-line interfésszel gyártósorba építhető.

Az Ersa honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény