FőoldalGyártósorPCB szerelvény- és stencilmosó berendezések
2013. január 09., szerda ::

PCB szerelvény- és stencilmosó berendezések

A napjainkban elterjedt gyártóeszköz-fejlesztési filozófiának megfelelően a NAMA Electronic a nyomtatott huzalozású szerelvények, stencilek és sziták mosására modulárisan kiépíthető és asztali berendezések sorozatát kínálja

MODULCLEAN egységekből felépített 3-tagú sor

A MODULCLEAN mosók egyes elemei készülnek kicsi, közepes és nagy kapacitásra, valamint kézi és robottal megoldott adagolásra. A modulokkal maximálisan 740×740 mm-es darabok tisztíthatók, a mosási mélység (a szerelvény vastagsági mérete) 100 vagy 150 mm lehet. Minden berendezés a MIL-STD 2000 szabvány 3 … 4 faktorának megfelelő követelmények szerint tisztít.


OKO 2000-uP asztali mosóberendezés

Az asztali sorozat jellegzetes darabjai az OKO-1000up és az OKO-2000uP. Lényegi paramétereik azonosak, azonban az 1000-es egy-egy mosókeret vagy -kosár befogadására alkalmas, míg a 2000-es kék-kék darabéra. A gyártósorba telepíthető berendezésekhez hasonlóan a mosás spray-el történik. 4 beépített standard program biztosítja a MIL-STD szerinti mosási feltételekt. A szárítás forró levegős, a belső térben max. 100 °C lehet, a távozó levegő, amelyet el kell vezetni, max. 80 °C-os. A száritási idő 0,1 … 4 óra között folyamatosan programozható, a leggyakoribb esetekben 0,5 óra.

A NAMA Electronic honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény