FőoldalArchívumKingston DataTraveler Vault Privacy Edition pendrive - a legbiztonságosabb titkosító algoritmussal
2009. július 13., hétfő ::

Kingston DataTraveler Vault Privacy Edition pendrive - a legbiztonságosabb titkosító algoritmussal

A Kingston Digital Europe Ltd., a Kingston Digital Inc. tagvállalata bejelentette, hogy a Kingston Technology DataTraveler Vault Privacy Edition meghajtó immár teljes mértékben kompatibilis az Apple Mac operációs rendszerekkel.A rendkívül biztonságos, hardveralapú titkosítással ellátott USB-meghajtó használatához nem szükséges semmiféle Windows szoftver telepítése


A Kingston Technology az egyetlen forgalmazó a piacon, aki a Macintosh operációs rendszerekkel kompatibilis 32 GiB-os hardveres titkosítású meghajtót kínál. A Kingston DataTraveler Vault Privacy Edition főbb funkciói a "Secure your data" című filmben tekinthetők meg az alábbi linkren.
"A Kingston DataTraveler Vault Privacy Edition meghajtó kulcsfontosságú megoldás bármely vállalat vagy kormányhivatal számára, amely biztonságosan szeretné szállítani az információkat" - mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere. "Az új DataTraveler Vault Privacy Edition meghajtót használva a felhasználók a kötelező hardveralapú titkosítás előnyeit élvezve úgy védhetik adataikat, hogy nem veszélyeztetik a PC és Apple Mac operációs rendszerei közötti együttműködést" - tette hozzá Kaszál Norbert.
A DataTraveler Vault Privacy Edition 256 bites hardveralapú AES-titkosítást használ - ez az eddig kifejlesztett, kereskedelemben jelenleg elérhető legbiztonságosabb titkosítási algoritmus, amely biztonságosabb a szoftveralapú titkosításnál. A meghajtó 10 próbálkozás után automatikusan letiltja a belépési kísérleteket, a felhasználó már csak a Format funkciót érheti el, tehát az adatok semmiképpen nem kerülhetnek illetéktelen kezekbe. Ezen felül a készülék rendkívül könnyen használható, szoftver vagy rendszergazda jogosultságok nélkül is alkalmazható a gyors adatátvitel, így a felhasználók titkosítással gyorsan levédhetik az adataikat. A védelmet tovább növeli az USB-meghajtó jelentős fizikai védelmet nyújtó alumínium-burkolata és a 1,5 méteres mélységig garantált vízállósága.

A Kingston DataTraveler Vault - Privacy Edition jellemzői és műszaki adatai:

  • A Macintosh OS teljes körű támogatása
  • Teljes titkosítás: az összes tárolt adat 256 bites hardveralapú Advanced Encryption Standard (AES) védelem alatt áll
  • Gyors: akár 24 MiB/s olvasási és akár 10 MiB/s írási adatátviteli sebesség*
  • Biztonságos: a meghajtó 10 sikertelen próbálkozás után zárolja és újraformázza önmagát
  • Kötelező jelszavas védelem: az összetett jelszót a felhasználó adja meg bizonyos feltételek alapján, hogy elkerülhető legyen az illetéktelen hozzáférés
  • Könnyen használható: nincs szükség rendszergazda jogosultságokra vagy alkalmazások telepítésére
  • Garancia: ötéves garancia, napi 24 órás ügyfélszolgálat
  • Tartós: alumínium burkolat
  • Vízálló: véd a víz okozta károsodás ellen**
  • Méret: 77,9×22,2×12,05 mm
  • Kapacitás***: 2 GiB, 4 GiB, 8 GiB, 16 GiB, 32 GiB
  • Kompatibilitás: megfelel az USB 2.0 specifikációnak
  • Hőmérséklet működés közben: 0 ... 60 oC
  • Tárolási hőmérséklet: -20 ...+85 oC

* A sebesség a számítógép hardverétől, szoftverétől és leterheltségétől függően változhat.
** 1,5 méterig, megfelel az IEC 60529 IPX8 szabványnak. A terméknek a használat során tisztának és száraznak kell lennie.
*** Vegye figyelembe, hogy a listában szereplő kapacitás egy része a formázáshoz szükséges, ezért nem alkalmas adattárolásra.


További információ

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény