FőoldalArchívum"Innovációra Hangolva" - szakmai nap
2009. május 06., szerda ::

"Innovációra Hangolva" - szakmai nap

Gazdasági szakemberek, tapasztalatokkal rendelkező vezetők állítják, hogy a gazdasági válságból kivezető kapuk egyik kulcsa az innováció

Az "Európai KKV Hét" programsorozat keretében az INNOSTART Nemzeti Üzleti és Innovációs Központ által 2009. május 12-én megrendezésre kerül az "Innovációra Hangolva" című szakmai nap. Ez a várakozások szerint lehetőséget biztosít arra, hogy a résztvevők betekintést nyerjenek a magyarországi innováció helyzetébe. A szakmai nap a RIÜ-2 projekt keretében az NKTH támogatásával valósul meg. A magyarországi rendezvénysorozat záró eseménye a május 14-ére szervezett "Nemzetközi technológiai együttműködések lehetőségei" című rendezvényről lesz.

A szakmai nap részét képezi Hegedűs Zoltán (Amit a multitól érdemes megtanulni, és amit nem.... címmel) most megjelenő könyvének bemutatása is. A magyar kis- és középvállalkozások helyzete enyhén szólva nem túl bíztató. A multik országa lettünk, de talán lehet és érdemes valamit tanulni tőlük. Érdemes megvizsgálni, hogy a multik tapasztalatainak, ismereteinek, technikáinak legalább egy része hasznosítható-e a kisebb vállalkozásoknál is. Erről szól a könyv.

Helyszín: Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal - NKTH (1117 Budapest, Neumann J. u.1/c,). A rendezvényen való részvétel ingyenes.

Az érdeklődők a program megismerése után a regisztrációs lap visszaküldésével jelentkezhetnek és olvashatnak további információt az alábbi helyen

Az Európai KKV Hét keretében megszervezésre kerülő további rendezvényekről az alábbi honlapról lehet részletes információkhoz jutni.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény