FőoldalArchívumAz Infoparkba költözik az EITI
2009. április 20., hétfő ::

Az Infoparkba költözik az EITI

Az Infopark E épülete nyerte meg az Európai Innovációs és Technológiai Intézet budapesti székhelyének kiválasztására indított közbeszerzési eljárást.Ez nem meglepetés, hiszen már korábban is tudni lehetett, hogy az EITI csúcstechnológiai igényeinek csak ilyen épület felel meg


Az Európai Innovációs és Technológiai Intézet az Európai Unió újonnan létrehozott közösségi ügynöksége, az EU tavaly döntött arról, hogy hazánkban lesz a központja. Célja, hogy segítse az oktatás, a kutatás és az innováció európai hálózatának kialakítását.
A kormány 3520 négyzetméteres irodaterületet biztosít az intézet működéséhez 20 éven keresztül, és fizeti annak bérleti díját is. A kiválasztott ajánlat az Infopark E épületének két felső emeletén található 2740 négyzetméter területű A kategóriás irodaterületet, 560 négyzetméter kiszolgáló-raktár területet, továbbá 22 gépkocsi számára 220 négyzetméter parkolót jelent. A terület bérleti díja havi nettó 12,96 euró négyzetméterenként, míg az üzemeltetési díj havi 8140 euró, így a székhely biztosításának teljes költsége évi 193,5 millió forint lesz. Az intézet igényeinek megfelelően, 2009. december elsejétől áll majd a központ rendelkezésére.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény