FőoldalArchívumÚj RIA 45-46 kijelző-család Endress+Hauser-től
2009. február 23., hétfő ::

Új RIA 45-46 kijelző-család Endress+Hauser-től

E+H kijelző- és táblaműszere
A kijelzők új generációja beépített távadó tápegységgel. Kiválóan látható digitek, tiszta, olvasható információ – egy briliáns kijelző megalkotása volt a fejlesztés fő célja.A kijelző feladaton kívül a beépített elektronika távadók huroktáplálását is végzi és általános távadó funkcionalitást is kínál. A készülék széleskörű ipari felhasználásra alkalmas, szekrénybe, műszertáblába építhető változatban és terepi tokozásban is készül


Már az alapverzió is tartalmaz univerzális bemenetet, amelyre csatlakoztathatunk 0/4 … 20 mA-es áramjelet, feszültséget, ellenállást, ellenálláshőmérőt és hőelemet, valamint nyitott kollektoros kimenetet, hiba- és státuszjelzések továbbítására.
A beépített kétvezetékes tápegységgel távadók, szenzorok és robbanásveszélyes térben működő készülékek is megtáplálhatóak. Minden ki- és bemenet galvanikusan le van választva egymáshoz, valamint a rendszerhez képest.
Az intuitív működés, valamint az alkalmazásoktól függően előre beállított paraméterek biztosítják a készülék könnyű és gyors üzembe helyezését. A készülék PC, vagy Notebook USB portjára kötve konfigurációs szoftverrel is beállítható, amelynek "Help"-je könnyű kezelhetőséget biztosít már az első használat során is.

További információk

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény