FőoldalArchívumNagyon szomorú hírek
2009. január 13., kedd ::

Nagyon szomorú hírek

Életének 84. évében elhunyt az Endress+Hauser cégcsoport alapítója, Dr. Georg H. Endress.

Dr. Vranka Péter Ph.D., a Miskolci Egyetem Alkalmazott Kémiai Kutatóintézetének tudományos főmunkatársa negyven éves korában, 2008. december 9.-én, közúti balesetben elhunyt.


Image Image
Dr. Georg H. Endress

A cégalapítót súlyos betegség után, december 14.-én Arlesheimban (Svájc), családja körében érte a halál. A cégcsoport minden dolgozója megdöbbenéssel és fájdalommal fogadta a hírt és részvétüket nyilvánították a családnak.
Georg H. Endress élete munkájának folytatását családja és az Endress+Hauser cég biztosítja.

Image Image
Dr. Vranka Péter

Dr. Vranka Péter az olaj- és gázipari rendszerek folyamatirányításának elismert szakembere, a kutatóintézeti Ipari Kommunikációs Kutató Oktató Laboratórium vezetője több mint 15 éven keresztül oktatott a Miskolci Egyetem Elektrotechnikai-Elektronikai Tanszékén. Tudományos tevékenységét a vegyes kommunikációval működő irányítási rendszerek, az elosztott folyamatirányítás és a terepi alapú szabályozás területén végezte, amelyhez kapcsolódóan nem csak elméleti, hanem gyakorlati területen is maradandót alkotott. Meghatározó személyisége volt a jól ismert DCS konferenciáknak, mint szervező, lebonyolító és előadó.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény