FőoldalArchívumTalálkozzunk az NI Grafikus Fejlesztőrendszerek Szakmai Konferenciáján, az NIDays 2008-on!
2008. november 11., kedd ::

Találkozzunk az NI Grafikus Fejlesztőrendszerek Szakmai Konferenciáján, az NIDays 2008-on!

Az NIDays egy évente megrendezésre kerülő egész napos, díjmentes szakmai konferencia és kiállítás, ahol gyakorlati alkalmazásokat is bemutató előadások keretében megismertetjük a résztvevőkkel a mérésadatgyűjtést, automatizált tesztelést, vezérlést és rendszertervezést segítő legújabb eszközöket.


Vitassa meg gondolatait mérnökök és szakemberek társaságában! Tapasztalja meg, hogy a számítógép által végzett mérésadatgyűjtés és automatizálás területén végzett legújabb fejlesztéseknek köszönhetően hogyan növelheti hatékonyságot, illetve csökkentheti a költségeket a grafikus fejlesztőrendszereknek köszönhetően!

Az idei rendezvényen bővítettük az igen sikeresnek bizonyult felhasználói megoldásokat ismertető programokat. A párhuzamosan futó előadások keretében megtekintheti a legújabb termékeket és technológiákat a virtuális műszerezés területéről, esettanulmányokkat és gyakorlati bemutatókat tekinthet meg, valamint lehetősége lesz a gyakorlatban is kipróbálni hardver eszközeinket és a LabVIEW legújabb verzióját, a LabVIEW 8.6-ot.

Az NIDays 2008 rendezvény legfontosabb ismérvei:

• Több mint 10 szakmai előadás, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a National Instruments termékeivel, felhasználói megoldásokkal, az iparági trendekkel és sok mással az interaktív előadásokon.

• Gyakorlati tapasztalat szerzésének lehetősége, melynek keretében a részvevők kipróbálhatják a LabVIEW legújabb verzióját a LabVIEW 8.6.-ot, és felfedezhetik, hogy új funkciói hogyan növelik a hatékonyságot, és teszik lehetővé a legújabb technológiák nyújtotta lehetőségek kiaknázását.

• A legújabb irányzatok és technológiák bemutatása, mely lehetséget nyújt a látogatóknak, hogy felfedezzék, a National Instruments termékei segítségével miként aknázhatják ki az automatizált tesztelés, a vezérlés és a tervezés területének legújabb irányzatai és technológiái nyújtotta előnyöket, illetve hogy ezek hogyan segítenek megoldani a termékek teljes gyártási ciklusa során felmerülő alkalmazási kihívásokat.

• Idő és pénz megtakarítási lehetőség: mely bemutatja, hogy a National Instruments megoldásainak alkalmazásával hogyan csökkentheti drasztikusan a költségeket, hogyan növelheti a hatékonyságot és hogyan felelhet meg a szűkös időbeli és költségvetési követelményeknek – mindezt a minőség és a szolgáltatási színvonal romlása nélkül.

• Kapcsolatok kiépítése mérnökökkel és alkalmazásfejlesztőkkel, melynek során ötleteket és információkat cserélhet mérnökökkel, alkalmazásfejlesztõkkel, a National Instruments munkatársaival, valamint a tudományos élet és az iparág vezető alakjaival.

Helyszín: Danubius Health Spa Resort Helia H-1133 Budapest, Kárpát u. 62-64.

Időpont: 2008. november 19. szerda, 9-17 óra

Bővebb információ és regisztráció

Kovács Péter

Az Elektronet magazin főszerkesztője...

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény