FőoldalArchívumCsökkentik az energiafogyasztást az APC új, kiemelkedően hatékony Back-UPS ES modelljei
2009. november 17., kedd ::

Csökkentik az energiafogyasztást az APC új, kiemelkedően hatékony Back-UPS ES modelljei

Energiát és pénzt takarítanak meg az APC új, energiahatékony Back-UPS ES készülékei. Az APC by Schneider Electric, az integrált kritikus energiaellátási és hűtési megoldások piacvezető szállítója bemutatta az újonnan áttervezett APC Back-UPS ES 550 és 700 modelljeit.E szünetmentes tápegységek az innovatív, kiemelkedően hatékony kialakítás és energiatakarékos funkciók mellett a csatlakoztatott eszközök biztonságáról is gondoskodnak az APC díjnyertes szünetmentes energiaellátási és túlfeszültség-védelmi megoldásával

"Az APC az összes piaci szegmensben elkötelezetten keresi az energiahatékonyság növelésének új lehetőségeit. Ennek keretében gondosan áttervezte a Back-UPS ES 550 és 700 szünetmentes tápegységeket, hogy azok működése kiemelten hatékony legyen" - mondta Michel Arres, az APC by Schneider Electric Európa, Közel-Kelet és Afrika (EMEA) régióért felelős marketingalelnöke. "Ezen kívül a Back-UPS ES 550 és 700 VA modellek mester- és vezérelt aljzatokkal is rendelkeznek, amelyek abban segítik a vásárlókat, hogy elkerüljék a felesleges és költséges energiafogyasztást" - tette hozzá Arres.

Az új Back-UPS ES 550 és 700 modellek új ipari konstrukciója tökéletesen foglalja magába a felhasználóbarát energiatakarékossági funkciót (terhelések lekapcsolása), ezen felül az új egységek csomagolása újrahasznosított anyagból készült. Az APC Back-UPS ES 550 és 700 a SmartShedding-technológia segítségével érzékeli, ha a mester aljzaton működő számítógép ki van kapcsolva vagy készenléti állapotban van, és lekapcsolja a vezérelt aljzatokhoz csatlakozó, éppen nem használt perifériákat - így energiát és pénzt takarít meg. Az energiát feleslegesen fogyasztó eszközök áramtalanításával az APC Back-UPS ES 550 és 700 termékek átlagosan évi 7.500 forinttal csökkentik a villanyszámlát. A számítás alapja napi átlagosan 3 órás számítógép használat, készenléti állapotban* 25 wattot fogyasztó csatlakoztatott eszközök, és kilowattóránként 38 forint energiaár. A berendezések típusa, a használati idő hossza és az elektromos áram díja befolyásolja az egyedi megtakarításokat.
Az APC Back-UPS ES 550 és 700 termékek nyolc aljzattal rendelkeznek, amelyek mindegyike túlfeszültség-védelemmel van ellátva, valamint a nyolcból négy szünetmentes tápellátást is nyújt. Emellett az APC Back-UPS ES 550 és 700 termékek telefon- és Ethernet-védelme biztosítja, hogy az adatvonalakon sem okozhat kárt túlfeszültség vagy feszültségtüske. A készülék adatportja lehetővé teszi az APC PowerChute Personal Edition szoftverrel való kommunikációt, amely hosszabb áramkimaradás esetén automatikusan, szabályos módon állítja le a számítógépet.
Az Európában már megvásárolható új APC Back-UPS ES BE550G-GR és BE700G-GR modellek bruttó végfelhasználói ára 24.300 forinttól kezdődik. Minden termékre érvényes az APC teljes élettartamra szóló berendezés-védelmi garanciája, amely 100 000 euró összegig fedezi a megfelelően csatlakoztatott berendezésekben keletkezett károkat (részletekért lásd az APC Equipment Protection Policy irányelveit).

* 21 óra×évi 365 nap=7665 óra teljes állásidő évente, nyomtató/hangszóró/merevlemez terhelése = 25 Wh, 25 Wh×7665 óra állásidő=191625 Wh/1000=192 kWh felesleges fogyasztás készenléti állapotban, 192×38 forint=7296 forint

További információ

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény