FőoldalArchívumAndroid és Windows Mobile rendszerekre épülnek az LG okostelefonjai
2009. szeptember 30., szerda ::

Android és Windows Mobile rendszerekre épülnek az LG okostelefonjai

Az LG Electronics bejelentette első Android telefonját, az LG GW620 mobiltelefont, amelynek bevezetésével jelenlétét erősíti az okostelefonok bővülő piacán. Az LG korábban három új Windows Mobile rendszerre épülő mobiltelefon megjelenését jelentette be, most pedig az első Android készülékét. A világ harmadik legnagyobb mobiltelefonokat gyártó vállalata ezzel bizonyítja elkötelezettségét az iránt, hogy a felhasználóknak minél több választási lehetőséget biztosítson az okostelefonok egyre bővülő kategóriájában.

Az új LG GW620 3 hüvelykes, teljes érintőképernyővel és oldalirányban csúsztatható QWERTY billentyűzettel igyekszik kielégíteni azon felhasználók igényeit, akik az egyszerű telefonáláson túl többet várnak el mobiljuktól. Az LG GW620 a Google által kifejlesztett operációs rendszernek köszönhetően a keresőóriás számtalan mobilalkalmazásának és -szolgáltatásának minden előnyét kiaknázza.
A közösségi hálózati szolgáltatásokat támogató okostelefonok iránti várható erős keresletre építő GW620 összhangban van az LG felhasználóbarát tervezési filozófiájával, amely szerint az okostelefonokat az átlagos felhasználó számára is könnyen kezelhetővé kell tenni. Emellett az LG GW620 teljes QWERTY billentyűzetével azoknak is megfelelő lehetőséget kíván nyújtani, akik villámgyors mobil számítástechnikai megoldásokra vágynak.
Az LG GW620 a kiválasztott európai piacokon a 2009 negyedik negyedévétől lesz elérhető.

További információ

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény