FőoldalArchívumÚj vezetőt nevezett ki az EMC az EMEA East régió irányítására
2010. október 28., csütörtök ::

Új vezetőt nevezett ki az EMC az EMEA East régió irányítására

Az EMC szervezeti változásokat jelentett be az újonnan kialakított üzleti régiójában, amely az EMEA East nevet kapta. A régió felöleli Oroszországot, a FÁK országait, Lengyelországot, Csehországot, Dél-Kelet Európát, Ausztriát és a Baltikumot. Az EMEA East régió alelnöke ezentúl Philippe Fossé lesz, aki szeptemberben csatlakozott az EMC csapatához

Philippe a Hitachi Data Systems-től érkezett, ahol sikeresen vezetett több országot is, mint például Oroszországot, a FÁK-at, Kelet-Európát, a Közel-Keletet és Afrikát, valamint ő volt az EMEA régió Channel Operations alelnöke. Philippe több mint 15 év, vezető értékesítési és marketing tapasztalatával a háta mögött érkezett az EMC-hez, amelyeket olyan cégeknél szerzett, mint például a Digital, a StorageTek, az McData, a Xiotech és a HDS. Philippe Párizs közelében él feleségével és három gyermekével.

"Továbbra is a piaci részesedés növelésére összpontosítunk, különös tekintettel a gyorsan növekvő piacokra. Ezért örülünk, hogy véghezvittük ezt a szervezeti átalakítást az EMEA East régióban - nyilatkozta Rainer Erlat, az EMC EMEA senior alelnöke. A lehetőségek ugyanolyan hatalmasak és izgalmasak ezen a területen, mint maguk a távolságok. Örömmel jelentem be Philippe Fossé-t, aki nagy szakmai tapasztalatával, disztribúciós szakértelmével és frissességével tudja ki tudja majd szolgálni partnereink szükségleteit."

Az EMC honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény