FőoldalArchívumFinetech felhasználói konferencia: előtérben az advanced rework
2010. október 15., péntek ::

Finetech felhasználói konferencia: előtérben az advanced rework

A Finetech magyarországi partnere az Al-Bohacen Kft. segítségével felhasználói konferenciát rendezett október 14-én Törökbálinton. A német cégnek ez volt az első felhasználóknak szóló rendezvénye Németországon kívül és a nagyszámú résztvevő között nemcsak a kis- és közepes magyar vállalatok képviselőivel találkozhattunk, hanem a magyarországi multicégek is képviseltették magukat szakembergárdájukkal

A rendezvényt Turányi Péter az Al-Bohacen Kft. munkatársa nyitotta meg, majd Thomas Müller a Finetech szakembere tartott előadást a cég rework eszközeinek széles skáláját bemutatva. Itt megismerkedhetett a hallgatóság a Finetech régi és új eszközeivel, melyek a rework-öt minden panelméretben elérhetővé teszik.
Ezután Dominik Horn tartott előadást az IPM (Integral Process Management) témakörében és előadásából kiderült a résztvevők számára, hogy cég eszközei milyen nagy segítséget tudnak nyújtani a panelek beültetése során jelentkező hibák kijavításában.
Horn urat Idris Mansor követte az előadók sorában, aki a Jabil Malaysia képviseletében mutatta be, hogy a cégüknél használt Finetech eszközök milyen nagy segítséget tudnak nyújtani a 01005-ös méretű alkatrészeket tartalmazó panelek javításában.
Az érdekes előadást Michael Wolff prezentációja követte, melyen a különböző kihívásokra adott Finetech-es választ ismerhettük meg a BGA-k újragolyózásától az LCD panelek javításáig.
Az ebédet követően Nikolaos Hrysanthopoulos tartott előadást, mennyire kitolhatóak ma már a határok a panelek javításában. Következő előadásában Dominik Horn-nal közösen mutatták be a Finetech eszközein, mit tehetünk meg és miket nem a paneljavítások terén.
A rendkívül érdekes, magas színvonalú szakmai nap végén az előadók kötetlen kerekasztal beszélgetés keretében válaszoltak a résztvevők kérdéseire.

Az Al-Bohacen Kft. honlapja

Kovács Péter

Az Elektronet magazin főszerkesztője...

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény