FőoldalÜzletÚj vezetője van a Microsoft Magyarországnak – közölte a társaság
2022. július 05., kedd ::

Új vezetője van a Microsoft Magyarországnak – közölte a társaság

Chris Mattheisen utódjául Szabó Pétert nevezték ki. 2022. július 1-től tölti be a pozíciót és irányítja a cég tevékenységét.

Szabó Péter mielőtt a Microsofthoz csatlakozott, 17 évet töltött az Unilevernél, ahol sikeresen hajtotta végre az adriai térség disztribúciós/logisztikai hálózatának paradigmaváltó átszervezését. Szabó Péter 6 éve érkezett a Microsofthoz. Itt előbb a cég lakossági üzletágának régiós igazgatójaként dolgozott, majd az elmúlt három évben a vállalati és partnerkapcsolati üzletág igazgatói pozícióját töltötte be. Ez utóbbi pozíciójában a Microsoft magyarországi partneri és viszonteladói hálózatának irányításáért és digitális átalakulásukért volt felelős.

Nagy örömömre szolgál, hogy megbízást kaptam a Microsoft Magyarország vezetésére.  A digitális képességek fejlesztése még soha nem volt ennyire sürgető Magyarországon. Minden szervezet és vállalat napi működése és sikeressége múlik azon, hogy hogyan támaszkodik a modern digitális technológiákra és hogyan tud alkalmazkodni a napjainkban egyre sűrűbben előforduló nem várt helyzetekhez. Az üzlet, a munkavégzési szokások és az életvitelünk újragondolása aktuálisabb kérdés, mint valaha. Ebben kívánom én is minél hatékonyabban segíteni ügyfeleinket a Microsoft megoldásaival – nyilatkozta kinevezése után Szabó Péter.

Chris Mattheisen, korábbi ügyvezető igazgató elhagyja a vállalatot, július végéig munkájával támogatja a zökkenőmentes átmenetet.

Forrás: Microsoft

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény