FőoldalÜzletHivatalos PC és monitor szponzora lett a Lenovo Legion az Ubisoft Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Pro League Majors videójátéknak
2018. május 22., kedd ::

Hivatalos PC és monitor szponzora lett a Lenovo Legion az Ubisoft Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Pro League Majors videójátéknak

Nemzetközi együttműködést jelentett be az Ubisoft és a Lenovo, amely keretében hivatalos PC és monitor támogatója lett a Tom Clancy’s Rainbow Six® Siege Pro League Majors videójátéknak a Lenovo. A partnerség a Rainbow Six Siege Pro League szezon idejére, 2019 tavaszáig tart Észak-Amerikában, az EMEA régióban, Ázsiában és Latin-Amerikában

A Lenovo nagy teljesítményű gaming hardverekkel segíti a világ legelhivatottabb és legkvalifikáltabb Tom Clancy’s Rainbow Six Siege játékosait, hogy a legjobb eredményeket érjék el a megmérettetéseken. Az együttműködés lehetőséget nyújt a rajongóknak globális nyereményjátékok részvételében, valamint egyedülálló in-game Lenovo Legion élményt kínál, amelyek különböző in-game kihívásokkal szerezhetők meg.

A Tom Clancy’s Rainbow Six több mint 30 millió játékosnak nyújt felejthetetlen élményt, és a rajongói tábora egyre csak növekszik: a Six Invitational (SI) 2018 bajnokság mintegy 300 százalékos nézettségi növekedést mutatott a tavalyi csúcshoz képest, amikor 321 ezren nézték egyszerre a Grand Finale-t.

A Lenovo nagy teljesítményű hardverekkel támogatja a Tom Clancy’s Rainbow Six Pro csapatok játékosait, akiknek nélkülözhetetlen a gyorsaság és hatékonyság a mérkőzések alatt. Az együttműködés során a Lenovo Legion Y720 Tower, Lenovo Legion Y720 és Y520 laptopokat, valamint Lenovo Legion Y25f gaming monitort ajánl fel a csapatoknak. A Lenovo Legion Y720 kifinomult grafikai látványt és rendkívül magas minőségű videólejátszást garantál, míg a Lenovo Legion Y25f gaming monitor a maga 144 Hz frissítési rátájával tűéles, magas minőségű képeket nyújt a felhasználónak a játék közben.

„A különböző együttműködések kialakítása mindig első számú szempont volt a Lenovo gaming stratégiájában. Az Ubisofttal közös értékként kezeljük a professzionális e-sport közösségek és a gaming rajongók támogatását” – tájékoztatott Jeff Meredith, a Lenovo személyi felhasználású PC és okos eszközök alelnöke és ügyvezető igazgatója. „A Lenovo fogyasztói technológia szakértelmét az Ubisoft versenyképes és magával ragadó tartalmával ötvözve, a videójátékok szerelmeseinek a lehető legjobb minőségű és látványú élményt nyújtjuk.”

„A Lenovo Legion-nel kötött partnerség egyértelmű jele annak, hogy a Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League megérett a rangos partnerekkel való közös munkára, miközben folyamatosan fejlődik” – mondta Geoffroy Sardin, az Ubisoft EMEA régió értékesítési és marketing alelnöke. „Izgatottan várjuk a partnerség kibontakozását az egyes eseményeken, például a Six Major Paris rendezvényen idén augusztusban” – tette hozzá.

A Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény