FőoldalÜzletA Siemens metróvonalat villamosít Indiában
2018. január 23., kedd ::

A Siemens metróvonalat villamosít Indiában

Az indiai Metro Link Express for Gandhinagar and Ahmedabad (MEGA) tömegközlekedési vállalat a Siemenst bízta meg azzal, hogy a metróvonal egy 39,2 kilométer hosszú szakaszát villamosítsa Ahmedabadban, India egyik nagyvárosában. A jelenleg építés alatt álló vonal két közlekedési folyosón fogja szállítani az utasokat Ahmedabad városában: kelet-nyugati és észak-déli irányban

A Siemens lesz a felelős az új kétvágányú metróvonal teljes villamosításáért. Továbbá a Siemens fogja biztosítani a vontatási teljesítmény felügyeletére és vezérlésére szolgáló Scada (felügyeleti, vezérlő és adatgyűjtő) rendszert is. A megrendelés értéke meghaladja a 76 millió eurót.

Ez a metróvonal döntő szerepet játszik az életminőség javításában, valamint a város és a régió gazdasági növekedésében. A jelen projektet is beleértve a Siemens hat indiai világvárosban végzi el a metróvonalak villamosítását, lépést tartva az országban tapasztalható urbanizáció ütemével. A további öt metropolisz: Delhi, Kalkutta (Kolkata), Chennai (Madras), Nagpur és Greater Noida.

A Siemens honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény