FőoldalÜzletAz új microSD-olvasó elfér a pénztárcádban
2017. július 19., szerda ::

Az új microSD-olvasó elfér a pénztárcádban

A Kingston bejelentette legújabb microSD kártyaolvasóját, a MobileLite Duo 3C-t. Az eszközt kifejezetten USB Type-C portokkal rendelkező készülékekhez fejlesztették, ám kettős csatolófelülettel rendelkezik, így USB-A és USB-C típusú portokkal is használható

A MobileLite Duo 3C megfelel az 1. generációs USB 3.1 (USB 3.0) specifikációnak, és gyors átviteli sebességgel segíti a videók, képek vagy más, nagy fájlok gyors másolását. Az eszköz microSD/SDHC/SDXC, UHS-I kártyákat képes olvasni, és kihasználja a legújabb kártyák biztosította sebességet. A kisméretű, fémházas MobileLite Duo 3C könnyedén elfér a hátizsákban, pénztárcában vagy a zsebben, hogy mindig kéznél legyen.

„Az új MobileLite Duo 3C egy sokoldalú kártyaolvasó, amelyet a legújabb technológiai trendeknek megfelelően USB-C típusú csatlakozóval láttunk el, de emellett fontosnak tartottuk, hogy a korábbi rendszerekkel is megfelelően működjön. A kártyaolvasót egyaránt ajánljuk személyes és professzionális használatra, főként tartalom előállítók számára, akik akár napi szinten másolnak nagyméretű fotókat, videovagy hangfájlokat számítógépükre. Strapabíró, mégis könnyű kialakításának köszönhetően pedig bárhová magunkkal vihetjük, ahol csak szükségünk van rá” – mondta Valentina Vitolo, a Kingston® Flash-üzletágának vezetője.

A MobileLite Duo 3C kártyaolvasóhoz két év jótállás és ingyenes műszaki támogatás jár.

A Kingston honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény