FőoldalÜzletÚj önálló VR headset a láthatáron
2017. május 18., csütörtök ::

Új önálló VR headset a láthatáron

A Lenovo és a Google újra közös projekten dolgozik. Ezúttal a két cég egy új, magával ragadó virtuális valóság terméket fejleszt, amelyet az átlagfelhasználók számára terveztek

A hamarosan érkező, önálló Daydream headsetet érintő részleteket a két cég nemrég hozta nyilvánosságra. A készülő headset az egyik első, WorldSense™ technológiát is támogató eszköz, amely a még magával ragadóbb élmény érdekében lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy mozogjon VR világban, és úgy fedezze fel a virtuális környezetet, mintha valóban ott tartózkodna. Bejelentett azt is, hogy a termék a két cég közötti legújabb együttműködés eredménye.

Talán többen emlékeznek a 2016-ban bevezetett Lenovo Phab 2 Pro termékre, amely a világ első Tango technológia kezelésére képes telefonja. Míg a Phab 2 Pro számos, okostelefonon elérhető VR élményt tesz lehetővé, addig az önálló Daydream headsetet kifejezetten a magával ragadó VR élmények közvetítésére alakították ki.

Mit jelent az, hogy önálló VR headset?

Míg más VR eszközök komplex, külső szenzorokon alapuló hátteret igényelnek, az önálló headsetek beépített, belső szenzorokkal rendelkeznek. A mai napon bemutatott önálló headset leegyszerűsíti az élményt: csak vegye fel és játsszon!

Az élmény különbözik az okostelefonra optimalizált Daydream VR fejlesztések nyújtotta tapasztalatoktól, mivel a WorldSense technológia lehetővé teszi, hogy a természetes mozdulatok a VR környezetben elevenedjenek meg. Akár elmerülhet egy kidobósban és pálya széle felé mozogva kikerülheti a közeledő ellenfeleket!

A hétköznapi felhasználók számára a magával ragadó virtuális valóság élmények hamarosan elérhetővé válnak, és végül, de nem utolsó sorban; hamarosan a programozók is soha nem látott fejlesztői eszközöket érhetnek el az eszközön.

Mi már nagyon izgatottak vagyunk, hogy a gördülékeny felhasználói élményt nyújtó, magával ragadó VR valóság hamarosan is elérhetővé válik. Reméljük Ön is hasonlóan érez.

A Lenovo honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény