FőoldalÜzletKompakt fehér toneres nyomtató
2017. május 16., kedd ::

Kompakt fehér toneres nyomtató

Az OKI a május 8. és 12. között megrendezett FESPA szakvásár egyik fő támogatójaként Hamburgban mutatta be a reklámdekorációs piacra szánt legfrissebb termékkínálatát. A nagy formátumú és kreatív nyomtatási megoldásokat felvonultató eseményen debütált a Pro8432WT új, fehér toneres nyomtató, amely a házon belüli transzfernyomtatást a piacon egyedülálló, kis méretével segíti elő

Az új generációs, A3-as, fehér toneres készüléket az OKI két extra fehér tonerkazettával értékesíti, ami akár 13.000 oldalnyi fehér nyomat előállítását lehetővé teszi. A nyomdai, grafikai és kreatív vállalkozások így már az alap termékcsomag felhasználásával képesek megtermelni a beruházási költségeiket fedező nyereséget. A Pro8432WT kiváló minőségben nyomtat szinte bármilyen transzfermédiára, így a ruházati és ajándéktárgyak vagy akár cégtáblák dekorációja tökéletesen telített fehér színekkel készíthető el.

A nyomtató kompakt kialakításának köszönhetően kevés helyet foglal, és kisszériás, gyors megtérülésű alternatívát nyújthat a szitázásra, illetve egyéb költségigényes dekorációs eljárásokra. A készülék üzemeltetése egyszerű, így kisebb stúdiók, vállalkozások is ki tudják használni üzleti kínálatuk bővítésére.

A Pro8432WT használatával bármilyen színű anyagra vágás és plotterelés nélkül készíthetők nyomtatott grafikák transzfereljárással. Ezáltal kiküszöbölhetők az időigényes, többlépcsős, hagyományos dekorációs folyamatok. A készülék az összes elterjedt transzferpapírmárkával kompatibilis, és az elkészített nyomatok alacsony hőmérsékleti körülmények között is szinte mindenféle felületre jól felvihetők a pamutszövettől a mesterséges, műszálas textilen át a fém-, üveg-, akrilvagy akár faalapú anyagokig. A telített fehér színeknek köszönhetően a világosabb színű ruházati termékek is rendkívül gyorsan és költséghatékonyan, egy lépésben dekorálhatók új generációs, világos transzfermédia használatával. Ez az innovatív transzfernyomtatás gyorsabb és egyszerűbb, mint más digitális nyomtatási eljárások, így például a direktnyomtatás, valamint túllép a szublimációs nyomtatás kizárólag fehér színű poliészter termékek használatát lehetővé tévő korlátjain.

A készüléket kifejezetten transzferpapírok nyomtatásához tervezték, ezért speciális beégető egységet és festéktechnológiai megoldást alkalmaz, amelyek a mosásnak ellenálló, telített fehér, illetve élénk színeket garantálnak.

Az OKI honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Led technológia

Led technológia

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény