FőoldalÜzletA Trend Micro piacvezető a végpontbiztonsági megoldások terén
2016. október 28., péntek ::

A Trend Micro piacvezető a végpontbiztonsági megoldások terén

A Trend Micro bejelentette, hogy a legmagasabb pontszámot kapta „Aktuális kínálat” kategóriában a „The Forrester Wave: Endpoint Security Suites, Q4 2016” jelentésében értékelt tizenöt gyártó közül. A Trend Micro az elérhető legmagasabb pontszámot kapta a termékfejlesztési ütemterv és a piacra lépési stratégia esetében, ezzel a stratégiát vizsgáló kategóriában a maximálisan szerezhető 5 pontból 4,7 pontot szerzett. A jelentés azt is kiemeli, hogy „A Trend Micro termékportfóliója, csakúgy, mint rövid- és hosszútávú termékfejlesztési ütemtervei kiválóan megfelelnek a vállalati felhasználók jelenlegi és (valószínűsített) jövőbeni igényeinek”

„Az, hogy a Trend Micro egy elismert piackutató cég független összehasonlításában ilyen kiváló eredményeket ért el, fontos elismerés számunkra, és megerősíti, hogy a végpontbiztonsági szoftvercsomagunk képes biztosítani a vállalatok számára szükséges védelmi szintet. A kutatás során figyelembe vették az ügyfelektől érkező visszajelzéseket is, amelyek még inkább igazolják, hogy kínálatunk megfelelően követi a ’maximális védelem és minimális hatás’ elvét” – mondta el Bárány Zsolt, a Trend Micro Magyarországért és Romániáért felelős regionális ügyfélmenedzsere.

Amellett, hogy a jelenleg elérhető legjobb végpontbiztonsági technológiát nyújtja, a Trend Micro a jövő fenyegetései elleni hatékony, kifinomult technikák kifejlesztéséhez is megfelelő jövőképpel rendelkezik. A vállalat ebben a hónapban hozta forgalomba a kiberfenyegetések elleni védelmet új szintre emelő XGen™ végpontvédelmi megoldást, amelyben a Trend Micro optimalizált védelme nagy pontosságú gépi tanulással párosul. Azoknál a vállalatoknál, ahol csak egyetlen eszközt vagy nem teljes lefedettséget nyújtó megoldáscsomagot használnak, rések maradhatnak a védelmi rendszerben. A fenyegetések fejlődő világa azonban átfogó, többszintű védelmi stratégiát igényel, az XGen™ pedig pontosan ezt biztosítja. 28 évnyi tapasztalat és több mint 155 millió védett végpont mellett ez a legújabb termék is igazolja a Trend Micro innovációs elkötelezettségét a végpontbiztonság területén.

A teljes jelentés regisztráció után itt megtekinthető

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény