FőoldalÜzletAz ELEKTRONET cikke a Siemens Press Award 2016 regionális döntőjébe jutott
2016. szeptember 23., péntek ::

Az ELEKTRONET cikke a Siemens Press Award 2016 regionális döntőjébe jutott

Siemens Press Award 2016 néven a Siemens pályázatot hirdetett újságírók számára, melynek célja, hogy a közvélemény a mindennapi életünk részét képező témákról naprakész tájékoztatást kapjon. Az első ilyen regionális verseny fókuszában az intelligens infrastruktúra és annak szerepe a fenntartható jövő megteremtésében állnak. A városi és ipari infrastruktúra ma számos olyan kihívással néz szembe, amelyek megkövetelik az intelligens megközelítést: a minden igényt kielégítő infrastruktúra létrehozását

A pályázatot Közép- és Kelet-Európa tíz országában (Magyarországon, Szlovákiában, Romániában, Ukrajnában, Bulgáriában, Horvátországban, Szlovéniában, Bosznia-Hercegovinában, Montenegróban és Szerbiában) rendezték meg. A részt vevő országok szakértői zsűrijét az adott ország műszaki egyetemének professzorai, az e területre szakosodott újságírók és a Siemens képviselői alkotják. Ők választották ki saját országukban azt a három legjobb pályázatot, amely továbbjut a bécsi regionális döntőbe, ahol majd ünnepélyes díjátadó gálán jelentik be, hogy közülük melyik három bizonyult a régió legjobbjának.

A három magyarországi győztes egyike dr. Sipos Mihálynak lapunk májusi számában megjelent „A negyedik ipari forradalom — fel kell rá készülni!” című írása lett. Ezzel a cikk bejutott a bécsi regionális döntőbe. Ez úton is gratulálunk szerzőnknek a sikeréhez.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény