FőoldalÜzletBővült a Lenovo YOGA portfóliója
2016. szeptember 06., kedd ::

Bővült a Lenovo YOGA portfóliója

A Lenovo bejelentette, hogy tovább bővíti az átalakítható Yoga termékcsaládját az új Yoga 910 laptoppal és a Yoga Tab 3 Plus androidos táblagéppel. A modern kor vásárlóinak folyamatosan alkalmazkodniuk kell a változó életritmushoz, a munkahelyi elvárásokhoz és a digitális igényekhez. Hogy megfeleljen a felhasználók elvárásainak, a Lenovo az ügyfelek visszajelzései alapján alkotta meg a legújabb Yoga modelleket

A Yoga 910 a világ legvékonyabb, legerősebb és legkényelmesebb átalakítható eszköze

A legújabb ultra vékony átalakítható laptopunk, mindössze 14,3 mm vastag és ennek ellenére az egyik legerősebb átalakítható gép, amely akár a legújabb, hetedik generációs Intel Core i7 processzorral is elérhető. A legtöbb Yoga felhasználó számára az átalakítható laptopja a munkaeszköze, amelyet ezzel együtt szórakozásra is használ. Ezért a Yoga 910-et választható 4K vagy Full HD kijelzővel szereltük fel. Akármelyik opciót is választják az ügyfeleink, a kijelző gyakorlatilag keret nélküli (mindössze 5 mm-es foglalattal rendelkezik), amely 10 százalékkal nagyobb képernyőfelületet jelent, továbbá 14 százalékkal növeltük a pixelsűrűséget az előző modellhez képest az élesebb és tisztább képekért és a 100 százalékos színskála lefedettségért. Míg a Dolby Audio Premium hangrendszer felel a tökéletes zenéért és hangzásvilágért a Yoga 910 esetében, és a 15,5 órás akkumulátor-üzemidőnek köszönhetően a lemerüléstől való félelem nélkül nézhetünk filmeket vagy dolgozhatunk.

Mivel a felhasználók kényelmesebb hitelesítési lehetőségekre vágynak, a Lenovo egy fejlett ujjlenyomat-olvasóval szerelte fel a Yoga 910-et, hogy a PC használatot a mobil használat kényelmi szintjére hozza és növelje a biztonságot. Nincs szükség hosszú jelszavakra, a Windows Hello használatával a felhasználók gyorsan, mindössze egy érintéssel be tudnak jelentkezni. A Lenovo App Explorer pedig segít, hogy személyre szabhassuk a népszerű applikációinkat, mint például a Skype, a Facebook vagy a Netflix.

A pezsgőarany, platinaezüst és rézvörös unibody váz luxus külsőt kölcsönöz a laptopnak és könnyen hordozhatóvá teszi. Megőrzi a Yoga sorozat védjegyét, az óraszíj szerű forgópántot és a négy különböző használati módot. Laptop módban a felhasználó gépelhet, álló üzemmódban prezentálhat, sátor üzemmódban filmet nézhet, míg táblagépként kényelmesen böngészésre használhatja a gépet. A Yoga egérrel kombinálva (külön beszerezhető), amely akár távirányítóként is használható, a Yoga 910 magas színvonalú teljesítményt, hordozhatóságot és sokszínűséget jelent egy stílusos 13,9 hüvelykes laptopba sűrítve.

A Yoga Tab 3 Plus fantasztikus kijelzője és hangzásvilága akárhol helyettesíti a TV-t

A legújabb modell, a Yoga Tab 3 Plus moziminőségű szórakozási élményt biztosít a Yoga Tablet felhasználóknak. Rengeteg felhasználó tart hosszú maratonokat a kedvenc TV műsoraiból, filmjeiből és sorozataiból a táblagépén, akárhova megy, így az igény világos volt egy eszközre, amely magas színvonalú hangzásvilágot és vizuális élményt tud egyszerre biztosítani, és még az akkumulátora is sokáig bírja.

A Yoga Tab 3 Plus 10,1 hüvelykes Technicolor Color Enhance technológiával felturbózott 2K kijelzővel rendelkezik, háromdimenziós hangot bocsájt ki a négy előlapi JBL hangszóróból, és négy különböző használati módja van. A Lenovo Media Castot használva a felhasználók Bluetooth-on keresztül hangot és Miracast-on keresztül videót oszthatnak meg a Yoga Tab 3 Plus-szal egy másik eszközről. A Yoga Tab 3 Plus folytatja a széria védjegyének számító rugalmasságot, a kézi, álló, függő és döntött módnak köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik a felhasználó élethelyzetéhez. A Yoga Tab 3 Plus 9300 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, így 18 órás üzemidőre is képes és 24 W gyorstöltőjének hála a töltés se vesz igénybe órákat.

A Lenovo honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény