FőoldalÜzletA győzelem kezedben van
2016. augusztus 23., kedd ::

A győzelem kezedben van

Játékosoknak szánt, új prémium termékcsaládot jelentett be a HP Inc. Az OMEN X asztali gépet, az OMEN 17 laptopot, az OMEN X ívelt kijelzőt és az OMEN SteelSeries kiegészítőket mind a kiemelkedő teljesítményre és rugalmasságra tervezték, így a készülékek a legapróbb részletekig személyre szabhatók a versenyizgalmak fokozásához

hp omen 2Az OMEN X sorozattal bővül a HP Inc. egységes, játékosoknak szánt termékportfóliója. A termékcsalád a legújabb technológiának számító NVIDIA GeForce GTX 1080 grafikus kártyával kerül a polcokra, a lenyűgöző képi világgal rendelkező játékok nyújtotta élmény fokozása érdekében. A hatodik generációs, tuningolható Intel® Core™ i5/i7 processzor a VR-ready GPU egységgel garantálja a zökkenőmentes virtuálisvalóság-élményt (VR), valamint a 4K felbontást még a legnagyobb teljesítményfaló AAA kategóriás játékok esetében is.

A HP által kifejlesztett forradalmi hűtéstechnológia háromkamrás kialakítású, ez a megoldás, az alkatrészeket egymástól elválasztva és saját hűtővel ellátva minden kamra számára optimális hőmérsékletet biztosít. Az OMEN X asztali PC emellett akár három, 120 milliméteres vízhűtéssel is kiegészíthető, amely maximális szellőzést biztosít a tetőre szerelt szellőzőnyílások, illetve egy, a házat megemelő állvány segítségével, lehetővé téve a friss levegő mozgatását.

Az igazán elszánt játékosok számára életbevágó, hogy saját maguk állíthassák össze gépüket, ez az OMEN X asztali gépek egyik legmarkánsabb megkülönböztető jegye. A PC-építők és a modderek akár üres OMEN X-házat is vásárolhatnak. Az önálló ház ugyanazokkal a hőelvezetési előnyökkel rendelkezik, így az összeszerelés teljesen zökkenőmentes.

OMEN 17 Laptop új NVIDIA® grafikus kártyával

hp omen 1A legújabb 17,3 colos OMEN laptop teljes mértékben a profi játékosok igényeit szem előtt tartva készült. Jelenleg ez az egyik legkiválóbb teljesítményt nyújtó, játékosoknak szánt termék a piacon. A legújabb NVIDIA® GeForce® GTX grafikus kártyával büszkélkedő, 3,2 kilogramm súlyú és mindössze 32,9 milliméter vastag „erőgép” kategóriájában az egyik legkönnyebben hordozható laptop.

Az Omen 17 a legújabb NVIDIA® GeForce® GTX 1060 és 1070 grafikus kártyákkal is elérhető, ezek gyors, zökkenőmentes játékélményt biztosítanak, miközben az energiahatékonyságot is elősegítik. A Bang & Olufsen és a HP Audio Boost rendszereivel a quad hangszórók valósághű hangzást nyújtanak. A mini Display Port™ támogatja a dupla 2K, 4K kimeneteket és a streaminget is. A 95 wattórás polimer akkumulátor alkalmas a legújabb NVIDIA® GPU egységek maximális, 7,25 órás üzemidejének támogatására.

HP OMEN X ívelt kijelző

A kijelző minden gamer számára meghatározó a játékélmény egésze szempontjából. Az OMEN termékcsalád kibővítésével a HP bemutatta az OMEN X ívelt kijelzőt, a cég első olyan termékét, amely az NVIDIA® G-Sync™ technológiával rendelkezik. A legújabb fejlesztéseket alkalmazó kijelző számos lehetőséget nyújt azoknak a felhasználóknak, akik széles látószögre és zökkenőmentes játékélményre vágynak.

HP OMEN SteelSeries – A győzelem kezedben van

Az OMEN termékcsalád által nyújtott felhasználói élmény kiegészítése és fokozása érdekében a HP a SteelSeries-zel együttműködésben kiegészítők egész sorát mutatta be.

hp omen 3Az OMEN SteelSeries fejhallgató könnyű kialakítása egyenletesen osztja el a súlyt a felhallgatón, ezáltal a játékosok hosszabb ideig játszhatnak kényelmesen.

hp omen 5Az OMEN SteelSeries billentyűzet személyre szabható, 16,8 millió szín megjelenítésére képes megvilágítása lehetővé teszi egyedi színek létrehozását, illetve képes a színek változtatására, „reagálva” a játékban zajló akciókra.

hp omen 4Az OMEN SteelSeries egér funkcióinak megalkotását is az egyedülálló teljesítmény ösztönözte, az eszköz olyan testreszabási lehetőségeket kínál, mint az RGB megvilágítás, hat, egyedileg programozható gomb, illetve zéró hardveres gyorsítás a gyorsabb és pontosabb reakciók érdekében. Az OMEN SteelSeries egérpad magas minőségű, csúszásmentes gumi alappal a professzionális felhasználók számára nélkülözhetetlen precizitást tesz lehetővé strapabíró, sima felületének köszönhetően.

Az OMEN platformszoftvert az OMEN asztali számítógépekre előre telepítik, ennek használata ajánlott mind az OMEN billentyűzetekhez, mind az OMEN egerekhez, ugyanis megkönnyíti a platformok közötti eljárást, illetve az egyéni beállítások mentését és exportálását egy felhőrendszer segítségével.

A HP honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény