FőoldalÜzletA hazai megújuló energiák jelene és jövője
2016. augusztus 08., hétfő ::

A hazai megújuló energiák jelene és jövője

Az országgyűlés nemrég elfogadta az új hazai megújuló villamosenergia-termelés támogatási rendszert. A METÁR-program egyik legfőbb célja, hogy a költségvetési források optimális kihasználásával, a hazai gazdaság élénkítésével támogassa Magyarország vállalását: 2020-ra a teljes energiafelhasználás 14,65%-a megújuló forrásokból származzon. Jövő év eleji életbe lépésével mintegy 500-600 milliárd forintnyi új fejlesztés indulhat el a közeljövőben. A program részleteit, aktuális kérdéseit járja körül szeptemberben a Renewable EnergyCon szaknap

Az IIR Magyarország szeptemberi szaknapján a METÁR aktualitásain túl a megújuló energiaforrások - biomassza, biogáz, nap, szél, geotermia - hazai helyzetét, hasznosítási lehetőségeit, valamint jövőképét érintő aktuális kérdéseket járja körül.

A konferencia fókuszában olyan témák szerepelnek, mint a megújuló és alternatív energiaforrások felhasználása, a megújuló energiák szerepe az EU energia politikájában illetve klímavédelem, melynek keretein belül a résztvevők részletes tájékoztatást kapnak hazánk jelenlegi helyzetéről, a vállalt kötelezettségekről és ezek teljesítésével kapcsolatos részeredményekről. Ehhez kapcsolódóan elemzésre kerül a megújuló energiaforrásalapú-hőenergia termelés versenyképessége is a hazai piacon.
Értesüljön első kézből a METÁR részleteiről és felhasználási lehetőségeiről és a nagyvállalatok energetikai audit kötelezettségéről, a 2012/27/EU irányelv alapján.

Az előadók között számos hazai szaktekintély található, akiknek munkássága meghatározó a hazai megújuló és alternatív energia felhasználásában és új lehetőségek kiaknázásban.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a szakkonferencia, látogasson el az IIR Magyarország honlapjára, ahol részletes információt kaphat a rendezvény programjáról és a jelentkezés módjáról.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény