FőoldalÜzletAz igazi PC-s játékélmény új szintje
2016. június 03., péntek ::

Az igazi PC-s játékélmény új szintje

A HP bejelentette az igazi játékosok igényeire szabott új, OMEN termékportfólióját, akik értékelik az innovatív megoldásokat, a lenyűgöző erőt és a maximális teljesítményt

A HP, stratégiájának megfelelően, újragondolja személyi számítógépes termékpalettáját. Ennek egyik lépéseként, az OMEN sorozattal a cég bevezetett egy egységes, játékosoknak szánt portfoliót. Az új sorozat tagjai között a kezdő játékosoktól kezdve az igazi profikig mindenki megtalálja az árban és teljesítményben legjobban hozzá illő modellt a lehető legélvezetesebb játékélmény eléréséhez. Ezen a nyáron a HP bemutatja új OMEN X platformját is, amely a személyre szabott beállítási lehetőségekre és a maximális teljesítményre vágyó játékosokat célozza meg.

A HP új OMEN termékcsaládjának három gaming PC modellje új, letisztult külsővel kínál maximális játszhatóságot. Az OMEN laptopokat úgy tervezték, hogy a lenyűgöző élményt nyújtsanak, amely összhangban áll a laptopok kiváló teljesítményével. A 15,6 és 17,3 colos képátlóval érkező OMEN notebookok FHD és akár 4K felbontású IPS kijelzőkkel érhetőek el, amelyek biztosítják a legújabb játékok lenyűgöző és valósághű képi világát. A tökéletes hangzást a Bang & Olufsen hangrendszere, valamint a HP Audio Boost technológiája garantálja, hogy a játék során egy ütem se maradjon ki.

„Olyan játékosoknak alkottuk meg az OMEN sorozatunkat, akiknek egy kiváló PC-re van szükségük, miközben az igényeiknek megfelelő teljesítményt és formavilágot is kiválaszthatják” - mondta Kevin Frost, a HP Inc. fogyasztói PC üzletágának alelnöke és ügyvezető igazgatója. „Az új OMEN platform számos olyan tulajdonosággal rendelkezik, mint az erős grafika vagy fejlett hűtés, amely garantálja az AAA kategóriás játékok zökkenőmentesen működését is. Az OMEN valóban megadja mindazt, amelyre egy igazi játékosnak szüksége van.”

A HP OMEN-sorozat

A HP OMEN laptopok nagyteljesítményű hardvere és 4K felbontású, 15,6 és 17,3 colos képátlójú képernyői kiváló teljesítményt nyújtanak. Az OMEN asztali gépek pedig a legmodernebb dizájnt kombinálják a fejlett vízhűtéssel, a legújabb Intel® Core™ processzorokkal, valamint az NVIDIA® GeForce® GTX és AMD Radeon™ grafikus kártyával a maximális és lehengerlő teljesítményért. Az OMEN asztali modellek ráadásul VR-kompatibilisek is a Vive by HTC jóvoltából.

OMEN laptopok: játékra tervezve

hp omen 2Az OMEN laptopok egyedi „Dragon Red” háttérvilágítású billentyűzettel, egyedi OMEN díszítéssel, valamint dupla ventilátoros kialakítással garantálják a maximális teljesítményt. A 62 wattórás lapos akkumulátor a készülék elején kapott helyet, amely a teljesítmény feláldozása nélkül biztosít jobb hűtést és hőelvezetést. Az OMEN laptopok egyes modelleken erőteljes NVIDIA® GTX™ 965M grafikus kártyával és akár 6. generációs Intel® Core™ i7 négymagos processzorokkal1 lesznek elérhetőek a játékosok számára.

A laptopok széles látószögű HD kamerával, vagy opcionálisan elérhető Intel® RealSenseTM kamerával is megvásárolhatók lesznek a 3D-s élményekhez és a gesztus-vezérelt applikációk futtatásához. A készülék akár 16 GiB memóriával és akár 512 GiB tárhelyig bővíthető PCle SSD-vel, vagy akár 2 TiB-ig bővíthető szimpla vagy akár dupla tároló csatlakozási lehetőséggel, illetve akár 4 TiB-os merevlemezzel és 128 GiB-s SSHD-vel lesz érhető egyes modelleken. Az OMEN laptopok közül több gyorstöltési funkcióval és akár 10 órás akkumulátor-üzemidővel is kapható lesz.

OMEN asztali gépek: VR tanúsítvánnyal és NVIDIA grafikával

hp omen 1Az OMEN asztali gépeket a legújabb NVIDIA® GeForce® GTX 1080 grafikus kártyával látták el a tökéletes játékélményért. Az Intel® Core™ i7 processzor pedig biztosítja a szükséges teljesítményt, hogy minden játékos lépést tarthasson a legújabb játékokkal és VR-élményekkel. Az opcionálisan elérhető korszerű folyadékhűtéses rendszer zajtalan működést és a megfelelő hőmérsékletet nyújt – így gyakorlatilag megszüntetve a videojel feldolgozásának lassulását. Az OMEN asztali gépek szerszám nélküli bővíthetőséget és hozzáférést biztosítanak a hardverhez, hogy a játékosok egyszerűen a saját igényeikre szabhassák a készüléküket.

Az OMEN asztali gépek új OMEN logót, csiszolt fémvázat és HP LED világítást kaptak, ami – előzetesen beállítva – reagál a teljesítményszintekre.

Az termékcsaládhoz használt Intel® CoreTM i7-6700K processzorok órajelei bizonyos modelleken feltornázhatóak. A készülékek akár 32 GiB memóriával és 512 GiB-ig bővíthető SSD-vel vagy maximum 3 TiB-os merevlemezzel bővíthető, hogy elférjenek a nagyméretű VR-tartalmak és játékok is. Akár NVIDIA GTX 1080 Founder Edition vagy AMD RadeonTM R9 390X grafikus kártyák is válaszhatók a gépekhez, amelyek jobb képfrissítési sebességet és megnövelt felbontást nyújtanak.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény