FőoldalÜzletXIX. Országos Elektronikai Konstrukciós Verseny, 2016
2016. június 02., csütörtök ::

XIX. Országos Elektronikai Konstrukciós Verseny, 2016

A Divelex Bt. szervezésében, az Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki Karának védnökségével került megrendezésre az idei Országos Elektronikai Konstrukciós Verseny. Helyszínéül a korábbi évekhez hasonlóan a Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum Bolyai János Szakközépiskolája és a BHE Bonn Hungary Elektronics Kft. Újpesti Ipari Parkban található telephelye szolgált

A Versenyfelhívást számos médium, így a mi lapunk is megjelentette nyomtatott számában, ill. online-felületén. Ennek eredményeképpen 16 oktatási intézményből 20 pályaművel nevezett 30 versenyző. Külön kiemeljük, hogy ezúttal két külhoni, felvidéki versenyzőnk is volt. A versenyt számos hazai elektronikai profillal rendelkező vállalkozás mellett két külföldi székhelyű is támogatta. A fődíjakat, mint korábban, most is az NI Hungary Kft., valamint a Rohde & Schwarz Österreich GmbH. budapesti irodája ajánlotta fel.

oekv 1

Külön meg kell említeni a felkészítő tanárok fáradságot nem ismerő, áldozatos munkáját, akik nagyban hozzájárultak a magas színvonalú, sok esetben a felsőfokú oktatásban részt vevő hallgatóknak is „becsületére” váló, magas színvonalú pályaművek elkészítéséhez.

Végezetül álljon itt a zsűritagok neve, akik többnapos munkájának eredményeként a helyezések megszülettek: Bakk László, Diószegi Gyula, Farkas Viktor, Jáger Sándor, Nagymáté Csaba és Náday István.

Már szervezés alatt áll a következő évi, XX. Országos Elektronikai Konstrukciós Verseny, melyre várjuk az elektronikai képzéssel foglalkozó, középfokú szakképző intézmények diákjainak jelentkezését.

oekv 2

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény