FőoldalÜzletAmire vártál
2015. december 02., szerda ::

Amire vártál

A gamer közösség számára igazi előkarácsonyi ajándék az új, hivatalosan is bejelentett Alienware Steam Machine. Az egyedi modell a nagy teljesítményű PC játékrendszerek terén élenjáró Alienware és a világ legnagyobb online játékplatform fejlesztőjeként számon tartott Valve Software közös, innovatív terméke. Az új testreszabott gamer megoldás a konzol segítségével virtuálisan kiterjeszti a hagyományos PC játékkörnyezetet

Az Alienware Steam Machine a PC-s játék szabadságát ötvözi a konzolok egyszerűségével, illetve az Alienware elismert kialakítását, megbízhatóságát és teljesítményét társítja a Valve operációs rendszerével, a SteamOS-szel, a világ egyik legnagyobb gamer könyvtárával és közösségével. A felhasználók több mint 1500 SteamOS játék közül válogathatnak, és mintegy 100 millió társukkal sok ezer másikat is kipróbálhatnak az otthoni streamingnek köszönhetően. Amellett, hogy a gamerek szabadon (előfizetési díj nélkül) hozzáférhetnek a jutányos árú és ingyenes játékok hatalmas gyűjteményéhez, a SteamOS rendszeren keresztül a legújabb játékokat is elérik. A cross-platform és a backward and forward catalogue támogatás a Steam ökoszisztéma fémjele, így az Alienware Steam Machine több mint egy konzol. Valódi gamer környezetet teremt, hiszen a felhasználók a kanapén hátradőlve egyetlen játékvezérlő használatával – billentyűzet és egér nélkül – élvezhetik a játékot.

Az alapmodell Intel Core i3 processzorral, nagy teljesítményű NVIDIA GTX videokártyával, 4 GiB memóriával és 500 GiB-os merevlemezzel büszkélkedhet. Az erősebb verziók, még nagyobb teljesítménnyel és még több funkcióval érhetőek el, 8 GiB memóriát, Intel Core i5 és az Intel Core i7 négymagos processzorokat és 1 TiB tárhelyet kínálnak. Mindegyik modell tartozéka az új Steam vezérlő is.

A Dell honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény